Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LEXICON...

AV BLOG 

SITE MAP


Ο νέος επεξεργαστής και οι τελικοί της Lexicon
17.11.2006
Το HD δίπλα στο MC-12 υπονοεί σαφώς την δυνατότητα του επεξεργαστή της Lexicon να διαχειριστεί σήματα βίντεο υψηλής ευκρίνειας, περιλαμβάνοντας έξι εισόδους HDMI και μία έξοδο με δυνατότητα προβολής OSD, καθώς επίσης και δυνατότητα διαχείρισης αναλογικών σημάτων σε επίπεδο συνιστωσών, επίσης υψηλής ευκρίνειας. Ο MC-12HD μπορεί να πραγματοποιήσει up-conversion των εισόδων Composite και S-Video σε σήμα συνιστωσών (αλλά, από ότι φαίνεται δεν μπορεί να φτάσει το σήμα μέχρι ψηφιακό μέσω HDMI...) διαθέτει δώδεκα εισόδους και είναι συμβατός με όλα τα γνωστά φορμά πολυκαναλικού ήχου (Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24, DTS Neo:6, και DTS-ES). Είναι επίσης πιστοποιημένος κατά THX Ultra-2. Στο κομμάτι του ήχου, προσφέρει 13 ψηφιακές εισόδους, δυνατότητα επιλογής μοντέλου με single ended ή balanced συνδέσεις καθώς και αναλογική παράκαμψη όλων των επεξεργαστών τόσο για στερεοφωνικό όσο και πολυκαναλικό (5.1) ήχο. Ο χρήστης μπορεί, τέλος να επιλέξει μοντέλο που υποστηρίζει το γνωστό Room EQ της Lexicon για την ισοστάθμιση του χώρου, ή ακόμη και να αναβαθμίσει αργότερα τον επεξεργαστή του αν το κρίνει απαραίτητο.
Ο ZX-7 είναι ο κορυφαίος πολυκαναλικός τελικός της εταιρίας και μπορεί να αποδώσει 300W ανα κανάλι, με τον το RX-7 να αποδίδει 200W ανα κανάλι, απευθυνόμενος σε μικρότερες εγκαταστάσεις. Και οι δύο συσκευές έχουν πλήρως συμμετρική σχεδίαση από την είσοδο στην έξοδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σε κάθε σασί υπάρχουν 14 τελικοί ενισχυτές. Η τροφοδοσία γίνεται από δυο δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές.
ΙΝFO: Lyric A.E. τηλ.: 210 821.0263, web:  http://www.lexicon.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr