Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/10/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: O SR 7001 ΤΗΣ MARANTZ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Στην ελληνική αγορά ο SR7001
16.10.2006
O SR7001 είναι ένας ραδιοενισχυτής AV 7.1 καναλιών ο οποίος αποδίδει 7x110W και μπορεί να αποκωδικοποιήσει όλα τα γνωστά φορμά πολυκαναλικού ήχου περιλαμβανόμενων των Dolby Digital EX, DTS ES και ES Discrete και Pro Logic II/IIx. Η Marantz έχει πιστοποιήσει τον ενισχυτή κατά THX Select, μια πιστοποίηση η οποία αφορά συστήματα κατάλληλα για λειτουργία σε μικρούς και μέτριους χώρους, με όγκο περίπου 57 κυβικά μέτρα και αποστάσεις θέασης στην περιοχή των 3 μέτρων. Στα πλαίσια της πιστοποίησης αυτής ο SR7001 μπορεί να αποκωδικοποιήσει και THX Surround EX.
Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξι αναλογικές και έξι ψηφιακές εισόδους ήχου, 12 αναλογικές εισόδους βίντεο (από 4 Composite, S-Video και Component), μπορεί να δρομολογήσει επίσης τέσσερεις εισόδους HDMI σε μία έξοδο (έκδοσης 1.2), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα up-conversion των αναλογικών σημάτων βίντεο σε ψηφιακό HDMI. Ο ενισχυτής προσφέρει επίσης μία πολυκαναλική είσοδο audio (7.1) με δυνατότητα παράκαμψης των διάφορων ρυθμιστικών καθώς και δυνατότητα απενεργοποίησης των κυκλωμάτων βίντεο και της οθόνης για χαμηλότερο θόρυβο (μια λειτουργία που η Marantz ονομάζει Pure Direct), καθώς και έξοδο line 7.1 για οδήγηση εξωτερικών τελικών ενισχυτών. Η επεξεργασία του ψηφιακού σήματος γίνεται στα 32bit και οι DACs που χρησιμοποιούνται είναι 24bit/192kHz. Oσοι θα χρησιμοποιήσουν τον SR7001 σε κάποιο σύνθετο οπτικοακουστικό σύστημα θα εκτιμήσουν την λειτουργία Lip Syncing που προσφέρει, για τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας και θα μπορέσουν να προσαρμόσουν τον ενισχυτή στα χαρακτηριστικά του χώρου τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MultiEQ της Audyssey η οποία βασίζεται σε πολλαπλές μετρήσεις. Ο ενισχυτής τέλος, υποστηρίζει multiroom εγκαταστάσεις και διαθέτει "έξυπνο" τηλεχειριστήριο το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει και μακροεντολές.
O SR7001 είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά και η τιμή του είναι 1299 ευρώ.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.marantz.com/, http://www.adamco.gr/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr