Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/02/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ HDMI v1.3a ΑΠΟ ΤΗΝ MARANTZ...

AV BLOG 

SITE MAP


Επιλογέας HDMI από την Marantz
08/02/2008
O VS3002 απευθύνεται στους κατόχους πολλών συσκευών εικόνας που διαθέτουν εξόδους HDMI και διαθέτουν ενισχυτές AV χωρίς τον απαραίτητο αριθμό εισόδων. Προσφέρει έξι εισόδους HDMI και δύο εξόδους, ώστε να υποστηρίζει μια εγκατάσταση με δύο συστήματα προβολής (αν και, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση και των δύο εξόδων ταυτοχρόνως...). Όλες οι είσοδοι έχουν εύρος λειτουργίας 2.25GHz, επαρκές ώστε να είναι δυνατή η δρομολόγηση σημάτων Deep Color/x.v.Color τα οποία χρησιμοποιούν κωδικοποίηση χρωματικών συνιστωσών 12bit (δηλαδή 36bit συνολικά) ενώ το γεγονός ότι είναι συμβατές με την έκδοση 1.3a εξασφαλίζει ότι ο επιλογέας μπορεί να διαχειριστεί και σήματα ήχου υψηλής ανάλυσης όπως προβλέπουν τα νέα φορμά (Dolby TrueHD/Plus, DTS HD Master).
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, σε αντίθεση με πολλές ανταγωνιστικές συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν σειριακή επιλογή εισόδων, ο VS3002 επιτρέπει την άμεση επιλογή κάθε εισόδου μέσω του αντίστοιχου πιεστικού διακόπτη και μέσω του αντίστοιχου κώδικα τηλεχειρισμού. Αυτό κάνει την χρήση του ταχύτερη (δεν χρειάζεται να κινείται κανείς ασκόπως από είσοδο σε είσοδο) και πιο αξιόπιστη. Η Marantz έχει φροντίσει ώστε ο επιλογέας να συνεργάζεται με τα γνωστά συστήματα οικιακού αυτοματισμού (Crestron, ΑΜΧ, RC9001) και τον έχει εφοδιάσει με θύρα αμφίδρομης επικοινωνίας RS232.  Ο επιλογέας, τέλος, διαθέτει και φίλτρα έμφασης για την επαναφορά του σήματος στην αρχική του κατάσταση, αν αυτό έχει εξασθενήσει για κάποιο λόγο (γραμμές μεταφοράς μεγάλου μήκους, κ.λπ).
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.marantz.com/, http://www.adamco.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr