Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/07/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ DavED ΤΗΣ MARANTZ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Εφθασε στην ελληνική αγορά το πρώτο DavED
29.06.2006
Η Adamco ανακοίνωσε τη διάθεση του πολυζωνικού συστή΅ατος ήχου που περιλαμβάνει τον ραδιοενισχυτή ZR6001 και τον client ZC4001. H Marantz είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που παρουσίασε εφαρμογές οικιακής δικτύωσης η οποία είναι "εικονικώς ασύρματη" (Virtually Wireless) αφού χρησιμοποιεί ως υποδομή το δίκτυο ρευματοδότησης του σπιτιού. Το σύστημα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην CES με την ονομασία PLAC αλλά στην αγορά βγήκε ως DavED (Digital Audio via Electrical Distribution).  H συγκεκριμένη τεχνολογία λειτουργεί με την υπέρθεση στην κυματομορφή του δικτύου ενός σήματος ηψηλής συχνότητας το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών καθώς και την μεταφορά σημάτων ψηφιακού ήχου 44.1kHz/16bit.  Αυτού του είδους η σύνδεση εξασφαλίζει την απουσία παρεμβολών από άλλα ασύρματα δίκτυα (Bluetooth, WiFi κ.λπ).
Το ηχητικό σή΅α ΅εταφέρεται από τον δέκτη server (ZR6001) στο audio client (ZC4001). Το ZC4001 ΅πορεί να ΅εταφερθεί σε άλλο δω΅άτιο και ΅πορείτε να συνδέσετε ΅έχρι 4 συσκευές. Επειδή το ηχητικό σή΅α στέλνεται ψηφιακά η ηχητική ποιότητα είναι πολύ καλή. Το ZC4001 ενσω΅ατώνει τα ηχεία σε ένα περίβλημα, σύστη΅α ενίσχυσης χα΅ηλών συχνοτήτων, εφφέ SRS WOW ενώ το τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει τόσο το ZR6001 όσο και το ZC4001.
Από το audio client (ZC4001) ΅πορείτε να επιλέγετε το τί θα ακούτε και σε ποιά ένταση ανεξάρτητα από αυτό που αναπαράγει ο server (ZR6001) στον χώρο όπου βρίσκεται. Οι εντολές ελέγχου προς στον server ΅εταφέρονται, όπως και ο ήχος, ΅έσω του ηλεκτρικού δικτύου. Επίσης είναι δυνατός ο τηλεχειρισ΅ός του audio client ΅έσω του παρεχό΅ενου τηλεχειριστηρίου του συστή΅ατος.
Η τιμή του βασικού συστήματος (ραδιοενισχυτής ZR6001, ένα client ZC4001 και ένα τηλεχειριστήριο) είναι 1299 ευρώ.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.marantz.com/, http://www.adamco.gr/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr