Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/09/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA MONTEΛΑ UNIVERSAL PLAYER, PROCESSOR ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MCINTOSH ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Νέες συσκευές από την McIntosh

13.09.2004
Το universal player MVP861 είναι συμβατό με DVD-Video, SACD, DVD-Audio και διαθέτει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές Dolby και DTS, προσφέρει bass management για δικαναλικούς και πολυκαναλικούς δίσκους, ψηφιακές εξόδους καθώς και balanced στερεοφωνική έξοδο.  Οι μετατροπείς στο τμήμα του ήχου είναι 24bit/192kHz και στο τμήμα της εικόνας 12bit ενώ υποστηρίζεται προοδευτική σάρωση NTSC/PAL.
Ο προενισχυτής MX135 είναι διζωνικός και διαθέτει codecs για Dolby Digital και Dolby ProLogic IIx, Dolby Digital EX, DTS ES Discrete, DTS Neo:6. Χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή "Aureus" της Texas Instruments (με δυνατότητα υπολογισμών 1.2Gflops) αλλά παράλληλα διαθέτει και κλάδο αναλογικής ενίσχυσης  που περιλαμβάνει και phono, ενώ είναι δυνατή και η εκ των υστέρων τοποθέτηση ενός αρθρώματος δέκτη AM/FM σε ειδική υποδοχή. Στον τομέα της εικόνας υπάρχουν πέντε είσοδοι component και προσφέρεται upconversion (από composite/S-Video σε component).
Ο τελικός ενισχυτής διαθέτει επτά κανάλια τα οποία μπορούν να αποδώσουν 200W σε φορτία 8Ω ή 4Ω με δυνατότητα επιλογής, από την πλευρά του χρήστη της αντίστασης του ηχείου και ενσωματώνει το κύκλωμα DPM (Dynamic Power Manager) που ελέγχει την τάση τροφοδοσίας και την πόλωση του σταδίου εξόψδου για βέλτιστη λειτουργία.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr