Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ MDDPC ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ SITE...

AV BLOG 

SITE MAP


Tί ακριβώς είναι το MDDPC;
01/11/2007
Το Micro Device Display Consortium είναι ένα όργανο που ίδρυσε ένα μεγάλος αριθμός γνωστών κατασκευαστών, ανάμεσά τους οι Philips, Epson, Texas Instruments και JVC, με απώτερο σκοπό να προωθήσουν την πώληση συσκευών οπίσθιας προβολής που χρησιμοποιούν τεχνολογίες MDDP. Με αυτή την ονομασία, δηλαδή Micro Display Devices είναι γνωστές δύο τουλάχιστον αρχιτεκτονικές, η DLP και η L-COS ενώ υπάρχει και μια λιγότερο γνωστή, με το όνομα HTPS (High Temperature Poly Silicon) η οποία είναι παρακλάδι της γνωστής τεχνολογίας LCD. 
Κατά το MDDPC το μέλλον των συσκευών οπίσθιας προβολής ανήκει σε αυτού του είδους τις τεχνολογίες  και μέσα στις εξελίξεις που αναμένονται βραχυπρόθεσμα είναι η γενίκευση των LEDs και της τεχνολογίας laser όσον αφορά τα φωτιστικά σώματα, εξελίξεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε καλύτερα χρώματα, φωτεινότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Προσφάτως τo MDDPC ανακοίνωσε την δημιουργία ενός site όπου μπορεί κανείς να βρει διάφορες πληροφορίες για τις σχετικές τεχνολογίες (μαζί με συσκευές που βασίζονται σε αυτές). Αξίζει τον κόπο να του ρίξει κανείς μια ματιά, γιατί περιλαμβάνει μερικά φροντισμένα animations που περιγράφουν τις αρχές λειτουργίας της κάθε μίας.
ΙΝFO: web: http://www.md-display.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr