Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/04/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο MF10 ΤΗΣ MERIDIAN...

AV BLOG 

SITE MAP


Στην αγορά ο MF10 της Meridian
11/04/2008
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ο MF10 χρησιμοποιεί μια τριάδα νέων τσιπ D-ILA με διαγώνιο 0.7 της ίντσας και μπορεί να προβάλει εικόνες 1080p. Το οπτικό του σύστημα περιλαμβάνει φακό 16 στοιχείων και μπορεί να φτάσει σε εγγενή λόγο αντίθεσης 30.000:1 χωρίς την χρήση δυναμικά ελεγχόμενης ίριδας. Όπως συμβαίνει και με τον MF1, ο MF10 μπορεί να εξοπλιστεί με το ειδικό κιτ της Schneider ώστε να προβάλει αναμορφικό σήμα 2.35:1.
Ο φακός του προβολέα προσφέρει ζουμ 2x, στοιχείο που κάνει ευκολότερη την τοποθέτησή του και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται επίσης και άλλα χαρακτηριστικά, όπως το κύκλωμα ψύξης το οποίο έχει είσοδο και έξοδο στην πλευρά του φακού, καθώς και το ότι είναι δυνατή η ολίσθηση του τελευταίου κατά 80% οριζοντίως και κατά 34% καθέτως. Ο MF10 μπορεί να δημιουργήσει κάδρα με διαγώνιο από 60 έως 200 ίντσες και υποστηρίζεται από ισχυρό DSP που εξασφαλίζει κορυφαίας ποιότητας επεξεργασία βίντεο, scaling και de-interlacing, αλλά το μέγιστο των δυνατοτήτων του φαίνεται να το φτάνει με την χρήση του εξωτερικού επεξεργαστή DVP2351 της εταιρίας. O DVP2351 προσφέρει τέσσερεις εισόδους HDMI/1080p και είναι πλήρως προγραμματιζόμενος και ελεγχόμενος μέσω RS-232.
ΙΝFO: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-9597.560, web: http://www.meridian-audio.com, http://www.videorythmos.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr