Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H APOPSIS SOUND ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MISSION ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Μission στην Ελλάδα από την Apopsis Sound
07.11.2006
H Mission είναι μια από τις εταιρίες-σύμβολα της Βρετανικής υψηλής πιστότητας και ιδρύθηκε το 1977. Εγινε γνωστή από το μοντέλο 770. το πρώτο ηχείο που χρησιμοποίησε γούφερ πολυπροπυλενίου αλλά το βασικό της χαρακτηριστικό το απέκτησε το 1979 με το μοντέλο 700, το πρώτο "ανάποδο" δίδρομο ηχείο, στο οποίο το τουίτερ βρισκόταν κάτω από το γούφερ σε μια προσπάθεια ελέγχου της θέσης του ακουστικού άξονα. Εξω από τον χώρο των ηχείων, επίσης,  η Mission έπαιξε το παιχνίδι άψογα: Παρουσίασε έναν από τους πλέον επιτυχημένους ολοκληρωμένους ενισχυτές, τον Μission Cyrus, ο οποίος αργότερα απέκτησε και τον μεγαλύτερο αδελφό του, Cyrus II. Ο Cyrus II και το προαιρετικό εξωτερικό τροφοδοτικό PSX δημιούργησαν μια νέα τάση στον χώρο του budget hifi, αυτήν της αναβάθμισης. Σήμερα, η Cyrus έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την Mission.
O κατάλογος της εταιρίας περιλαμβάνει τρεις σειρές ηχείων, την E, την M και την 7, το κορυφαίο σύστημα Pilastro (με καμπίνα από το συνθετικό υλικό Granitech, εσωτερικές καλωδιώσεις από άργυρο και απόκριση που φθάνει τα 56kHz) καθώς και το σύστημα M-Cube για χρήση σε περιβάλλον 5.1 όπου απαιτούνται μικροί δορυφόροι.
Η Αpopsis Sound που ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Mission στην Ελληνική αγορά έχει γίνει ήδη γνωστή από τα ραδιόφωνα της Tivoli Audio. Εχει έδρα στη Θεσσαλονίκη (Προφήτη Ηλία 75 - Θεσσαλονίκη, Πυλαία, 55 535) και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310-322155.
ΙΝFO: Αpopsis Sound, τηλ.: 2310-322155, web: http://www.apopsissound.gr, http://www.mission.co.uk/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr