Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/04/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MONRIO...

AV BLOG 

SITE MAP


mini_amp και MP11: Δύο νέοι ενισχυτές από την Monrio
14/04/2008
Από την πλευρά της αισθητικής κρίνοντας, ο mini_amp ταιριάζει σαφώς με τον πνεύμα της νέας σειράς MJ και πράγματι, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, ο μικρός αυτός ολοκληρωμένος αποτελεί έναν ιδανικό συνοδό για το MJ Player, αν ο χρήστης δεν αρέσκεται (η δεν χρειάζεται) τον μεγάλο, διακοπτικό 100άρη MJ Amp. O mini_amp χρησιμοποιεί ένα παθητικό στάδιο προενίσχυσης το οποίο ακολουθείται από ένα στάδιο ισχύος με διπολικούς ημιαγωγούς σε μια τοπολογία ημισυμπληρωματικής συμμετρίας, βασισμένο στην εμπειρία της εταιρία από τον Asty, για τον οποίο έχουν γραφτεί αρκετές θετικές κριτικές. Το τροφοδοτικό είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και το αποτέλεσμα είναι ένας ενισχυτής ο οποίος μπορεί να αποδώσει 50W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του τέσσερις εισόδους στάθμης line καθώς και μια ξεχωριστή είσοδο για εξωτερικό media player (iPod/MP3), ενώ υπάρχει και έξοδος εγγραφής.
Ο μονομπλόκ MP11 είναι, επίσης, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχοντας ήδη εμπειρία από τα αρθρώματα ICE της Bang & Olufsen αφού τα έχει χρησιμοποιήσει στον MJ Amp, ο Gazzola σχεδίασε τον νέο τελικό του με υβριδική αρχιτεκτονική όπου το πρώτο στάδιο ενίσχυσης είναι μια διπλοτρίοδος 12AU7 η οποία οδηγεί ένα balanced στάδιο εξόδου ICE που αποδίδει 250W/8Ω και 500W/4Ω. Κατά την Monrio, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην σχεδίαση του τροφοδοτικού που παρέχει την τάση θέρμανσης των νημάτων η οποία είναι σταθεροποιημένη. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του είσοδο single ended και balanced, καθώς επίσης και δύο ζεύγη ακροδεκτών για την σύνδεση των ηχείων. Οι διαστάσεις του κάθε μονομπλόκ είναι μικρές, με το πλάτος του να μην ξεπερνά τα 210 χιλιοστά.
ΙΝFO: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, web: http://www.monrio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr