Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ MONTRIO ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΆ ΣΤΑΔΙΑ ΙΣΧΥΟΣ...

AV BLOG 

SITE MAP


Έφθασε η σειρά MJ της Monrio
02/11/2007
Έχοντας στην ιστορία της σχεδιάσεις του Stan Curtis, η κίνηση της Monrio να προσχωρήσει (έστω και μερικώς -για μια συγκεκριμένη σειρά) στο στρατόπεδο των διακοπτικών ενισχυτικών είναι, το λιγότερο, ενδιαφέρουσα. Η σειρά MJ, η οποία προς το παρόν περιλαμβάνει ένα CD player και έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή, απευθύνεται, προφανώς, σε όσους θα ήθελαν κάτι κομψό και καλόηχο αλλά με σημαντικές δυνατότητες οδήγησης.
Το MJ Player είναι βασισμένο στον DAC CD7397 της Crystal και έχει αναλογικό στάδιο υλοποιημένο με τους INA103, τελεστικούς ενισχυτές πολύ χαμηλού θορύβου της Burr Brown και προσφέρει μια αναλογική, single ended, και μια ψηφιακή ομοαξονική έξοδο. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής προσφέρει πέντε εισόδους στάθμης line και μια έξοδο εγγραφής, έχει ηλεκτροκίνητο ρυθμιστικό στάθμης και είναι υλοποιημένος με διακριτά εξαρτήματα όσον αφορά το στάδιο της προενίσχυσης (με στάδιο εισόδου που περιλαμβάνει FETs για χαμηλό θόρυβο). Η Monrio έχει επιλέξει (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) δύο αρθρώματα ICE (της διακοπτικής τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η Bang & Olufsen) για το στάδιο εξόδου του ενισχυτή, ο οποίος μπορεί να αποδώσει 100W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και 200W ανά κανάλι σε φορτία 4Ω. Η αισθητική των δύο συσκευών είναι ενδιαφέρουσα με το πλάτος τους να είναι μικρό και τις προσόψεις κατασκευασμένες από αλουμίνιο 10 χιλιοστών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κοινό τηλεχειριστήριο και για τις δύο.
ΙΝFO: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, web: http://www.monrio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr