Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/04/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: HIGH END 2008 PREVIEW...

AV BLOG 

SITE MAP


HIGH END 2008 Preview
22/04/2008
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εφετινή έκθεση High End στο Μόναχο θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Με εκθεσιακούς χώρους που ξεπερνούν τις 18.000 τετραγωνικά μέτρα και 230 τοπικούς και διεθνείς εκθέτες, το show αναμένεται με ενδιαφέρον από επαγγελματίες, κοινό και δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τα δελτία τύπου που έχουν φτάσει στα χέρια μας μια σειρά από ενδιαφέρουσες περιφερειακές εκδηλώσεις θα προσφέρουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν γύρω από διάφορα θέματα. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζουν η παρουσίαση “Analogue and digital – how pure can music playback be?”, όπου θα δοθεί η ευκαιρία σύγκρισης ενός αναλογικού σήματος με τα ψηφιοποιημένα αντίστοιχά του σε CD και SACD, μια μεγάλη σύγκριση ηχείων του γερμανικού περιοδικού Audio (Β&W 801, ADAM Tensor Beta, Cabasse Karissima, KEF 207/2) καθώς και η παρουσίαση “Do It Yourself! Discover the art and science of turntable setup” του Michael Fremer.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από ζωντανή μουσική και μάλιστα από το μεγαλύτερο πιάνο του κόσμου, αφού ο πολύ γνωστός Gergely Boganyi θα εκτελέσει μια σειρά από μουσικά έργα σε ένα Ιταλικό Fazioli 308, ένα πιάνο με μήκος 3 μέτρων και οκτώ εκατοστών.
Στο κομμάτι των συσκευών, τώρα, οι περισσότεροι κατασκευαστές αρέσκονται στο να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Ωστόσο, έχουν ήδη ανακοινωθεί: Η παρουσίαση της νέας σειράς Premium της Marantz (προ/τελικός και SACD player), μια νέα κορυφαία σειρά ηχείων της Dynaudio, η ασύρματη σειρά ηχείων Liberty της Bowers & Wilkins, το σύστημα ελέγχου συσκευών AV “LIPS” της Leema Acoustics, το νέο recorder με σκληρό δίσκο HDR6 της Hush, το θεωρούμενο ως το ακριβότερο docking station για iPod, από την Copulare, καθώς επίσης και το Amphytrion της Dipolstudio ένα ηχείο ribbon δύο μέτρων με διάφραγμα ενός τετραγωνικού μέτρου. Δεν θα λείψουν, επίσης, οι εποχούμενες λύσεις, με την B&W να επιδεικνύει την εγκατάσταση μιας Jaguar XF και την Dynaudio να έχει επιμεληθεί τον ήχο σε ένα Volkswagen Tiguan.
Υπενθυμίζουμε τέλος ότι στο Μόναχο θα υπάρχει και ελληνική παρουσία με τρεις εκθέτες: Η Analysis, η TLA και η Ypsilon.
ΙΝFO: http://www.highendsociety.de/english/highend/highend_aktiv.php
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr