Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  CD PLAYER ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ Α1008 ΑΠΟ ΤΗΝ MUSICAL FIDELITY...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα σειρά συσκευών από την Musical Fidelity
05/11/2007
Η σειρά A1008 περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και ένα CD player με κοινή αισθητική και κοινή ονομασία (και οι δύο έχουν τον κωδικό A1008).
O ολοκληρωμένος ενισχυτής περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο ψηφιακών εισόδων (και USB) και διαθέτει εσωτερικό DAC, ενώ το στάδιο ισχύος του βασίζεται στο κύκλωμα του μεγάλου kW550 από τον οποίο διαφέρει μόνο ως προς το δυναμικό περιθώριο, που στην περίπτωση του “μικρού” A1008 είναι κατά 3dB μικρότερο. O ενισχυτής διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό, στάδιο προενισχυτή υλοποιημένο με λυχνίες και μπορεί να αποδώσει 250W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και 400W ανά κανάλι σε φορτία 4Ω. Προσφέρει πέντε εισόδους από τις οποίες οι τέσσερις είναι στάθμης line και η μια phono (mm/mc) καθώς επίσης και τέσσερις ψηφιακές εισόδους, (USB, 2 ομοαξονικές και μια οπτική).
To CD player είναι βασισμένο στο κορυφαίο τρανσπόρτ Philips CD pro, χρησιμοποιεί DAC 24bit/192kHz και έχει διπλό στάδιο εξόδου, με ημιαγωγούς και λυχνίες, που μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ο χρήστης μέσω των δύο αναλογικών εξόδων που παρέχονται. To player διαθέτει δικό του τροφοδοτικό, αλλά μπορεί να τροφοδοτηθεί και από το εξωτερικό τροφοδοτικό του ολοκληρωμένου ενισχυτή, περίπτωση κατά την οποία τα αντίστοιχα εσωτερικά του κυκλώματα τίθενται εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μειώνεται ο θόρυβος. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, το γεγονός ότι η συσκευή έχει δύο οθόνες μια στην πρόσοψη και μια στο επάνω μέρος.
ΙΝFO: Εxclusive Audio, τηλ.: 210-823.6225, web: http://www.musicalfidelity.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr