Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη,  29/01/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η NAD ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ MASTERS...

AV BLOG 

SITE MAP


Η σειρά Masters της NAD απέκτησε και δέκτη
10/01/2008
Ως μέλος της σειράς Masters ο M4 διαθέτει την γνωστή αισθητική, με κύριο γνώρισμα μια οθόνη δύο γραμμών όπου απεικονίζονται οι πληροφορίες των σταθμών (RDS και ψηφιακών).  O δέκτης διαθέτει σύστημα αυτόματης σάρωσης και μνήμη 40 θέσεων για την αποθήκευση των σταθμών. Όσον αφορά την τεχνική του πλευρά, σύμφωνα με την εταιρία, χρησιμοποιούνται κυκλώματα RF με ημιαγωγούς MOSFET, PLL που βασίζεται σε κρύσταλλο, φίλτρο ακριβείας για την καταστολή του πιλότου των 19kHz καθώς και δυνατότητα φίμωσης του θορύβου κατά την κίνηση από σταθμό σε σταθμό. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν της NAD το κομμάτι που χειρίζεται το audio είναι αρκετά προσεγμένο, με ξεχωριστή τροφοδοσία και καλής ποιότητας υλικά, όπου διακρίνονται ο DAC της Burr Brown (για τα σήματα μέσω DAB) και οι ειδικοί για ήχο τελεστικοί ενισχυτές της ίδιας εταιρίας που χρησιμοποιούνται στην έξοδο.
Οι ευαισθησίες του δέκτη είναι 13dBu (FM) και 30dBu (ΑΜ) και οι επιδόσεις σε θέματα θορύβου είναι 72dB (Mono) και 66dB (stereo) για τον τμήμα FM και 38dB για το τμήμα AM.
Ο δέκτης αναμένεται στην αγορά τον Μάρτιο του 2008 και θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, από τις οποίες η μία θα διαθέτει τμήμα  DAB και θα απευθύνεται στις αγορές με τέτοιες εκπομπές, ενώ η δεύτερη θα διαθέτει μόνο τμήμα AM/FM και θα απευθύνεται στην αγορά των ΗΠΑ.
ΙΝFO: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, web: http://www.nakas.gr/http://www.nadelectronics.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr