Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ENTRY LEVEL ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ NAIM AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Νaim Audio παρουσίασε τα νέα “Πεντάρια”
16/11/2007
Όπως θα περίμενε κανείς από τους Βρετανούς, οι αλλαγές είναι μικρές αλλά ουσιώδεις, διατηρώντας την λογική των δύο συσκευών που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στην αγορά των νεοεισερχόμενων στο χώρο του καλού ήχου και είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν μαζί.
Το CD player απέκτησε νέο μετατροπέα (τον Wolfson WΜ8706), διαφορετική ρύθμιση στο φίλτρο εξόδου, καλύτερη διευθέτηση στις γραμμές γείωσης και πυκνωτές τανταλίου στην θέση των ηλεκτρολυτικών του παλαιότερου μοντέλου, ενώ διατήρησε τα 13 σταθεροποιημένα τροφοδοτικά του, την έξοδο DIN (μαζί με τις συνήθεις εξόδους RCA) και την κακή συνήθεια της Naim να μην βάζει στα player της ψηφιακές εξόδους.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής NΑΙΤ 5i φαίνεται να έχει υποστεί μεγαλύτερες αλλαγές με σημαντικότερη σε επίπεδο marketing, την ύπαρξη εισόδου για media player στην πρόσοψη (αυτόματα επιλεγόμενη μάλιστα). Ωστόσο, υπάρχουν ενδιαφέρουσες αλλαγές και στο εσωτερικό του ενισχυτή, στις οποίες περιλαμβάνονται η μείωση του ποσοστού αρνητικής ανάδρασης (για μικρότερες τιμές ΤΙΜ), νέες ψύκτρες για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, καλύτερη διευθέτηση της εσωτερικής καλωδίωσης και καλύτερη ψύξη των drivers. Ο ενισχυτής διατηρεί την ονομαστική ισχύ του στα 50W/κανάλι σε φορτία 8Ω, τις τέσσερις εισόδους line και την γνωστή αισθητική και φινίρισμα των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρίας.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.naim-audio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr