Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 24/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Audio Designer: Νέα εταιρία στον χώρο της μελέτης/κατασκευής συστημάτων audio.

Audio Designer: Νέα εταιρία στον χώρο της μελέτης/κατασκευής συστημάτων audio.
2017/03/16, [δ.τ.]

Η Audio Designer είναι μια νέα ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών μελέτης και κατασκευής συστημάτων ήχου καθώς επίσης και στην πώληση και υποστήριξη του σχετικού εξοπλισμού. Το εύρος των δραστηριοτήτων της είναι μεγάλο και περιλαμβάνει τόσο επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η Audio Designer δημιουργήθηκε από την ανάγκη για εξεύρεση πρακτικών και λειτουργικών λύσεων στην ηχητική κάλυψη μιας ευρείας γκάμας χώρων και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, απασχολεί μια ομάδα έμπειρων συμβούλων, οι οποίοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα του πελάτη γύρω από την εφαρμογή που τον απασχολεί, αλλά και ταυτόχρονα να τον καθοδηγήσουν, βήμα προς βήμα, στη σωστή επιλογή του απαραίτητου ηχητικού εξοπλισμού.
Η εταιρία μπορεί να παρέχει λύσεις για την κάλυψη ενός χώρου με ήχο κάθε είδους (επαγγελματικό, οικιακό, background music, ανακοινώσεων κτλ), βασισμένες σε έτοιμα πακέτα εξοπλισμού και χαρακτηριστικά/τυπικά δείγματα χώρων, ταυτόχρονα όμως έχει και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μελέτη με βάση την κάτοψη συγκεκριμένου χώρου, και στη συνέχεια να υποβάλλει την τελική πρόταση, εναρμονισμένη με όποιες ειδικές απαιτήσεις υπάρχουν.
Αρκετό ενδιαφέρον έχει η online εφαρμογή που μπορεί να βρει κανείς στον δικτυακό τόπο της εταιρίας, μέσω της οποίας ο επισκέπτης μπορεί να εισάγει το είδος της χρήσης, τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος του χώρου του για να πάρει μια λίστα από προτεινόμενο εξοπλισμό, διάγραμμα της εγκατάστασης και μια σειρά από επεξηγηματικά κείμενα. Η εφαρμογή υπάρχει σε έκδοση για επαγγελματικούς χώρους και σε μια (απλούστερη) έκδοση για οικιακούς χώρους. Φυσικά, ανά πάσα στιγμή μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και απευθείας με την εταιρία για να συζητήσεις τις ανάγκες του.
Μετά την επιλογή και την αγορά του συστήματος, η Audio Design εξασφαλίζει την σωστή παράδοση του πλήρους πακέτου (εξοπλισμός, καλωδίωση, σχέδια εγκατάστασης, ψηφιακά αρχεία παραμετροποίησης) και προσφέρει τεχνική υποστήριξη εφ' όρου ζωής.

info: Audio Designer, τηλ.: 2310-329232, http://www.audiodesigner.gr/