Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 23/11/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ο Audionet WATT στην έκθεση Ήχος-Εικόνα 2017.


Ο Audionet WATT στην έκθεση Ήχος-Εικόνα 2017.
2017/11/22, [δ.τ.]

O κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής της γερμανικής εταιρίας, μια συσκευή η οποία ανήκει στην σειρά Scientist, θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό στα πλαίσια της εφετινής “Ήχος Εικόνα” η οποία ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 25/11. Dual mono αρχιτεκτονική με κορυφαία σχεδίαση, βασισμένη της τεχνολογία ULA της Audionet, θα είναι ένα αναμφισβήτητο show-stopper! Θα μπορείτε να τον δείτε και να τον ακούσετε στο δωμάτιο 116 της Audio Harmony.
Ο ενισχυτής προσφέρει μόνο αναλογικές εισόδους -συνολικά τέσσερις από τις οποίες η μια balanced- και προαιρετικώς μπορεί να δεχθεί αρθρώματα για προενίσχυση σήματος από φωνογραφικές κεφαλές, τα οποία ρυθμίζονται μέσω του μενού της συσκευής. Ο χρήστης, εκτός από την έξοδο προς τα ηχεία (με βύσματα της Furutech, επικαλυμμένα με ρόδιο), έχει στη διάθεσή του έξοδο προενισχυτή και έξοδο ενισχυτή ακουστικών. Όλα τα βύσματα RCA είναι επίχρυσα με διηλεκτρικό Teflon, ενώ τα XLR της balanced εισόδου είναι, επίσης επίχρυσα, της Neutrik.
O Watt βασίζεται σε ένα τροφοδοτικό με τρεις μετασχηματιστές (έναν για το στάδιο προενίσχυσης/οδήγησης και δύο για τα στάδια ισχύος) και ένα φίλτρο εξομάλυνσης με συνολική χωρητικότητα 200.000μF. Ξεχωριστή γραμμή τροφοδοσίας χρησιμοποιείται, επίσης, για τα κυκλώματα ελέγχου.
Με βάση τα όσα αναφέρει ο ίδιος κατασκευαστής, ο ενισχυτής είναι ιδιαίτερα φροντισμένος σε θέματα σχεδίασης του κυκλώματος, δεν χρησιμοποιεί πυκνωτές σύζευξης, ενώ η ρύθμιση της στάθμης γίνεται ηλεκτρονικά. Ο Watt αποδίδει 167W/8Ω και 284W/4Ω, ενώ μπορεί να οδηγήσει και φορτία πολύ χαμηλής αντίστασης, μέχρι 2Ω, αποδίδοντας 443W/2Ω ανά κανάλι.
Η σειρά Scientist είναι η κορυφαία σειρά της Audionet και οι ονομασίες των συσκευών της αποτίουν φόρο τιμής σε μεγάλους επιστήμονες. Εκτός από τον ολοκληρωμένο Watt, η σειρά περιλαμβάνει ακόμη το CD player/DAC Planck (το οποίο θα παρουσιαστεί, επίσης, στην έκθεση), τον προενισχυτή Stern, τον μονομπλόκ τελικό Heisenberg και το εξωτερικό τροφοδοτικό Ampere.
H έκθεση “Ήχος Εικόνα Show 2017” πραγματοποιείται το διήμερο Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

info: Audio Harmony, τηλ.: 210-810.1800, 698-066.8368, http://www.audioharmony.gr/, http://www.audionet.de/