Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 06/07/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


BDP-3: Το κορυφαίο media player της Bryston.

BDP-3: Το κορυφαίο media player της Bryston.
2017/02/22, [δ.τ.]

Το BDP-3 παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς και είναι ένα κορυφαίο media/network player με δυνατότητες χειρισμού streams 24/284 και DSD128, νέο επεξεργαστή, αυξημένη μνήμη και δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB 3.0, ενώ στις δυνατότητές του περιλαμβάνεται και το streaming μέσω Tidal, με την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι ο χρήστης έχει τα απαραίτητα δικαιώματα πρόσβασης.
Η αναβάθμιση του υπολογιστικού μέρους του BDP-3 σε σχέση με τα άλλα players της εταιρίας, περιλαμβάνει νέο επεξεργαστή της Intel και μνήμη RAM στα 8GB, στοιχεία που προσφέρουν, σύμφωνα με την Bryston, πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την πρόσβαση μουσικών βιβλιοθηκών, ακόμη και αν αυτές είναι μεγάλου μεγέθους. Η σύνδεση της συσκευής με μέσα αποθήκευσης μπορεί να γίνει μέσω τριών θυρών USB 3.0 και πέντε USB 2.0, με τις θύρες να είναι οργανωμένες σε δύο διαφορετικούς διαύλους, επιλογή που αυξάνει την ταχύτητα ακόμη περισσότερο. Το BDP-3 μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο (μέσω Ethernet) και να πραγματοποιήσει streaming από συσκευές NAS και άλλους πόρους, υποστηρίζοντας DLNA/UPnP.
Η σύνδεση της συσκευής με το υπόλοιπο σύστημα απαιτεί την ύπαρξη κάποιου εξωτερικού DAC και γίνεται είτε μέσω συμβατικών ψηφιακών εξόδων (S/PDIF και AES/EBU), είτε μέσω HDMI, είτε μέσω θύρας USB. Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν οι συμβατικές ψηφιακές έξοδοι, το stream δημιουργείται από το υποσύστημα IAD (Integrated Audio Device) που έχει σχεδιάσει, ειδικά για τον σκοπό αυτό, η Bryston και όχι από κάποιο γενικής χρήσης υποσύστημα ήχου. Το BDP-3 είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή φορμά αρχείων (περιλαμβανόμενων των FLAC, WAV και AIFF) και είναι Roon Ready.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, http://www.bryston.com/