Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 29/09/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


BP-173: Νέος προενισχυτής από την Bryston.

BP-17 Cubed: Νέος προενισχυτής από την Bryston.
2017/08/07, [δ.τ.]

Η Bryston ανακοίνωσε τον νέο προενισχυτή BP-173 στη σειρά συσκευών Cubed, τον πρώτο που χρησιμοποιεί το κύκλωμα εισόδου του Ioan Salomie, συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο εισόδων-εξόδων και μπορεί να αναβαθμιστεί με αρθρώματα Phono και DAC.
Το κύκλωμα του Salomie, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή το 2013, είναι στην ουσία ένας απομονωτής με ιδιαίτερα γραμμική συμπεριφορά και χαμηλό θόρυβο, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ρουμάνου μηχανικού και της Bryston και χρησιμοποιείται ως στάδιο εισόδου στον προενισχυτή, βελτιώνοντας, όπως αναφέρει η εταιρία, τις επιδόσεις του σε θέματα θορύβου και παραμόρφωσης. Ο BP-173 είναι, επίσης, ιδιαίτερα προσεγμένος σε θέματα υψίσυχνων θορύβων από το δίκτυο τροφοδοσίας χρησιμοποιώντας ειδικά φίλτρα για τον σκοπό αυτό.
Ο προενισχυτής προσφέρει επτά, συνολικά εισόδους, από τις οποίες οι δύο είναι balanced (XLR) και οι πέντε single ended (RCA), διαθέτει βρόχο εγγραφής, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την σύνδεση εξωτερικού επεξεργαστή και προσφέρει τέσσερις εξόδους (οι δύο balanced). Μια από τις balanced εξόδους μπορεί να ρυθμιστεί ως έξοδος σταθερής στάθμης ώστε να οδηγηθεί ένας εξωτερικός ενισχυτής ακουστικών (όπως ο BHA-1 της ίδιας εταιρίας).
Ο BP-173 μπορεί να αναβαθμιστεί, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη με άρθρωμα προενισχυτή Phono ή DAC και διαθέτει προαιρετικό τηλεχειριστήριο. Είναι διαθέσιμος σε μαύρο ή ασημί χρώμα και σε δύο διαστάσεις πρόσοψης, με πλάτος 17 και 19 ιντσών, η δεύτερη κατάλληλη για τοποθέτηση σε τυποποιημένο ρακ.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, http://www.bryston.com/