Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 20/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


CanSouth 2017: Για τους φίλους των ακουστικών (και όχι μόνο)...

CanSouth 2017: Για τους φίλους των ακουστικών (και όχι μόνο)...
2017/10/17

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, το Σάββατο 4/10, το πρώτο CanSouth, ένα ημερήσιο αφιέρωμα στα ακουστικά και το mobile/personal audio στους χώρους της South Sounds. Όσοι επισκέφθηκαν το open house είχαν την ευκαιρία να δουν μερικά από τα κορυφαία μοντέλα ακουστικών της ελληνικής αγοράς καθώς και περιφερειακές συσκευές.
Ανάμεσα στις εταιρίες που συμμετείχαν ήταν οι Audeze, Focal, Blue, Cayin, Grace, M2Tech, Mytech, Acoustic Research (στην πρεμιέρα της στην ελληνική αγορά) και Ultrasone. Μαζί με τα ακουστικά, παρουσιάστηκαν και περιφερειακές συσκευές, μετατροπείς d/a, φορητά/προσωπικά media players, ειδικά καλώδια για ακουστικά, audio servers και streamers, καλώδια σύνδεσης και τροφοδοσίας και φίλτρα ρεύματος.
Το CanSouth 2017 διοργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από την SouthSounds των Ανέστη Κούλη και του Γιώργου Κοψαυτόπουλου οι οποίοι, στις αρχές της χρονιάς, ένωσαν τις δυνάμεις τους και υποστηρίζουν στην ελληνική αγορά ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο κατασκευαστών, το οποίο περιλαμβάνει ονόματα όπως η Vienna Acoustics, η Aurender, η Audeze, η ViVa Audio, η AMR, η iFi, η Burson, η Joseph, η M2Tech, η VPI και η EMM Labs.
Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες με πλέον ενδιαφέροντα από τα προϊόντα που είδαμε.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 6945-468.789, 210-383.9399, http://audiosoulultra.gr/

Thumbnail Thumbnail

Πρώτη παρουσίαση της Acoustic Research στην ελληνική αγορά. Αριστερά, τα planar ακουστικά AR-H1 και δεξιά, το κορυφαίο media player της, AR-M20.

Ο ενισχυτής ακουστικών Deckard της Audeze είναι μια σχεδίαση σε τάξη Α, η οποία αποδίδει 4W/20Ω ανά κανάλι και ενσωματώνει DAC με δυνατότητα streaming αρχείων υψηλής ανάλυσης.

Thumbnail Thumbnail

Ένα από τα κορυφαία media players της Cayin, το i5.

H Cayin παρουσίασε το καινούριο ζευγάρι DAC/Ενισχυτή ακουστικών iDAC-6 και iHA-6, με πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Thumbnail Thumbnail

Focal Sphear και Spark για τους φίλους των καλών in-ear ακουστικών.

Ο πιο πρόσφατος DAC/Ενισχυτής ακουστικών της Grace, ο m900, είναι μια μικρή σε διαστάσεις συσκευή με προσεγμένη αισθητική.

Thumbnail Thumbnail

Ο κλασικός m920 της Grace με ένα ζευγάρι ακουστικά Lola της Blue. Παρόντα ήταν και τα καινούρια wireless της εταιρία, τα Satellite.

Σειρά συσκευών της M2Tech. Από πάνω προς τα κάτω, ο προενισχυτής/ενισχυτής ακουστικών Marley, ο νέος DAC/Προενισχυτής Young MkIII (32/384 και DSD256) και το τροφοδοτικό Van Der Graaf.

Thumbnail Thumbnail

Η Mytek ανακοίνωσε την νέα γενιά Brooklyn DAC (DAC+) σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ένα εντελώς νέο ψηφιακό τμήμα.

Το ασύρματο Go της Ultrasone είναι μια σχεδίαση on-ear κλειστού τύπου, η οποία υποστηρίζει Bluetooth apt-X και με ονομαστική αντίσταση είναι κατάλληλο για φορητά media players. Η αυτονομία τους ξεπερνά τις 20 ώρες.