Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 10/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Classé αναβάθμισε τον προενισχυτή/επεξεργαστή SSP.

Η Classé αναβάθμισε τον προενισχυτή/επεξεργαστή SSP.
2017/02/07, [δ.τ.]

O προενισχυτής/επεξεργαστής AV της σειράς Sigma βρίσκεται, πλέον, στην έκδοση MkII, η οποία περιλαμβάνει σοβαρές αλλαγές σε hardware και software, όντας πλέον συμβατή με Dolby Atmos και DTS:X, ενώ διαθέτει και αναβαθμισμένη είσοδο HDMI., η οποία μπορεί να διαχειριστεί streams 4K UHD στα 60Hz, όντας συμβατή με HDCP 2.2.
Η αναβάθμιση περιλαμβάνει νέο διπλό ψηφιακό επεξεργαστή σήματος με έναν επεξεργαστή ήχου DA830 της Texas Instruments (ARM9, 456MHz) και έναν DA810 της ίδιας εταιρίας (32/64-bit) ο οποίος χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποκωδικοποίηση των φορμά ήχου 3D και “τρέχει” τους αλγόριθμους επεξεργασίας που έχει ενσωματώσει η Classé στην συσκευή από την πρώτη της εκδοχή. Αλλαγή έχει γίνει, επίσης, και στο κύκλωμα που ελέγχει την θύρα HDMI, η οποία είναι πλέον έκδοσης 2.0 και μπορεί να υποστηρίξει συστήματα προβολής 4K/UHD.
H Classé είναι γνωστή για την πολιτική αναβαθμίσεων σε μεγάλο βάθος χρόνου που προσφέρει στις συσκευές της και ο SSP δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι κάτοχοι των συσκευών της αρχικής έκδοσης θα μπορούν να τις αναβαθμίσουν, αντικαθιστώντας το απαραίτητο hardware και software, προμηθευόμενοι το σχετικό κιτ και η διαδικασία της αναβάθμισης μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο τους ή στον χώρο του εξουσιοδοτημένου αντιπρόσωπου, χωρίς ανάγκη επιστροφής της συσκευής στο εργοστάσιο.
Ο προενισχυτής/επεξεργαστής SSP υποστηρίζει μέχρι 7.1 κανάλια και είναι ένας πλήρης επεξεργαστής audio/video με εισόδους HDMI και δυνατότητες streaming μέσω θύρας USB και Ethernet, διαθέτει single ended και balanced εισόδους και εξόδους και προαιρετικώς δέχεται ένα άρθρωμα με προενισχυτή phono.
Με βάση τις τιμές που ανακοίνωσε η Classé για την αμερικανική αγορά, το κόστος της αναβάθμισης θα είναι 1000 δολάρια, στην πράξη η διαφορά στην τιμή αγοράς μεταξύ του Sigma SSP ΜkII (6.000 δολάρια) και του αρχικού Sigma SSP (5.000 δολάρια).

info: Audio Veterans, τηλ.: 211-0121.616-7, http://audioveterans.gr/, http://www.classeaudio.com/