Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Denon εμπλουτίζει τη σειρά Design με νέες συσκευές.


Η Denon εμπλουτίζει τη σειρά Design με νέες συσκευές.
2017/08/28, [δ.τ.]

Η Denon ανακοίνωσε, προσφάτως, την επέκταση της σειράς Design με τρία νέα μοντέλα από τα οποία τα δύο είναι ολοκληρωμένοι ενισχυτές (PMA-60 και PMA-30) ενώ ανακοινώθηκε, επίσης, και ένα CD player, με κωδικό DCD-100, ιδανικό για να λειτουργήσει με τον ενισχυτή/network player DRA-100.
Ο PMA-30 είναι ο μικρότερος ολοκληρωμένος ενισχυτής της σειράς και αποτελεί μια πρόταση για όσους θέλουν να διατηρήσουν το συνολικό κόστος του συστήματός τους σε χαμηλά επίπεδα. Αποδίδει 40W ανά κανάλι σε φορτία 4Ω, διαθέτει ψηφιακές και αναλογικές εισόδους, μπορεί να πραγματοποιήσει ασύρματο streaming μέσω Bluetooth (apt-X) και να διαχειριστεί streams υψηλής ανάλυσης μέχρι 24/192 σε φορμά FLAC/ALC και WAV. Διαθέτει, ακόμη ενισχυτή ακουστικών με δυνατότητα προσαρμογής στην αντίσταση τους και το γνωστό σασί της σειράς που επιτρέπει και την κατακόρυφη τοποθέτηση για μεγαλύτερη οικονομία χώρου.
Ο PMA-60 αντικαθιστά τον παλαιότερο PMA-50 και αποδίδει 50W ανά κανάλι. Διαθέτει αναλογικές και ψηφιακές εισόδους (περιλαμβανόμενης και θύρας USΒ) και βασίζεται στην γνωστή τεχνολογία Advanced AL32 της Denon για να πραγματοποιήσει upsampling των ψηφιακών σημάτων. Η οθόνη OLED αλλάζει προσανατολισμό αυτόματα, ώστε η συσκευή να μπορεί να τοποθετηθεί και σε κατακόρυφη θέση.
Τέλος, το DCD-100 είναι ένα CD Player το οποίο έχει σχεδιαστεί να συνδέεται μέσω ψηφιακής εξόδου με τον ραδιοενισχυτή/network player DRA-100 της σειράς Design. Για χρήση με ενισχυτές χωρίς ενσωματωμένο DAC, το DCD-100 περιλαμβάνει το δικό του τμήμα μετατροπής d/a το οποίο πραγματοποιεί upsampling στα 24/192. H οθόνη OLED παρέχει πλήρεις πληροφορίες για τους δίσκους (τρακ, χρόνο και metadata, αν αυτά περιλαμβάνονται στο CD) καθώς επίσης και μενού πλοήγησης για την περίπτωση που ο δίσκος δεν είναι CD-Audio αλλά CD-R/RW, με αρχεία.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, http://www.denon.com/