Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 07/09/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα καθαριστικά Disc Doctor διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Τα καθαριστικά Disc Doctor διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.
2017/07/18, [δ.τ.]

Τα καθαριστικά δίσκων βινυλίου Disc Doctor είναι, πλέον, διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά από την Chameleon Audio. Η εταιρία διαθέτει δύο διαφορετικά προϊόντα, ένα βελτιστοποιημένο για χρήση με πλυντήρια δίσκων (αντλίας κενού) και ένα για συμβατική χρήση, καθώς επίσης και ένα ειδικό βουρτσάκι για την εφαρμογή τους.
Το QuickWash Record Cleaner είναι μια ειδική σύνθεση βασισμένη σε υψηλής καθαρότητας νερό και σε ένα συνδυασμό βιοδιασπώμενων συστατικών απορρύπανσης και έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με μηχανήματα καθαρισμού δίσκων που χρησιμοποιούν αντλία κενού για την αναρρόφηση του υγρού κατά την φάση του στεγνώματος. Η εταιρία αναφέρει, πάντως, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με συμβατικό τρόπο, με την προϋπόθεση ότι για την απομάκρυνσή του από την επιφάνεια του δίσκου χρησιμοποιείται κάποιο ύφασμα με σύνθεση μικροϊνών (microfiber cloth).
Το Miracle Record Cleaner είναι το δεύτερο υγρό που προσφέρει η Disc Doctor και είναι κατάλληλο για δίσκους βινυλίου, Shellac αλλά και για άλλα υλικά, περισσότερο σπάνια. Η εταιρία αναφέρει ότι το υγρό είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά για τον αρχικό καθαρισμό της επιφάνειας του κάθε δίσκου και ό,τι το μόνο που απαιτείται στη συνέχεια είναι η τακτική απομάκρυνση της σκόνης με κάποια “στεγνή” βούρτσα (ανθρακονημάτων για παράδειγμα). Ανάλογα με την συσκευασία, το Miracle Record Cleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί αδιάλυτο είτε σε αναλογία 2:1 με αποσταγμένο νερό. Η εφαρμογή του υγρού στην επιφάνεια γίνεται με ειδική βούρτσα και η εταιρία προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με το είδος του δίσκου που θα καθαριστεί (από 7 μέχρι 16 ίντσες).
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Disc Doctor μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Chameleon Audio.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, http://www.discdoc.com/