Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 18/12/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


nano iDSD Black Label από την iFi.

nano iDSD Black Label από την iFi.
2017/11/03, [δ.τ.]

Η iFi παρουσίασε τον DAC/Ενισχυτή ακουστικών nano iDSD το 2014, για να αποδειχθεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα της προϊόντα, προσφέροντας δυνατότητα χειρισμού αρχείων υψηλής ανάλυσης, υψηλή ισχύ και ανταγωνιστική τιμή. Τώρα, η εταιρία προσπαθεί να επαναλάβει την επιτυχία με μια νέα έκδοση της συσκευής, η οποία ονομάζεται “Black Label”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η εταιρία, ο iDSD Black Label τροφοδοτείται από μπαταρία και προσφέρει άφθονη ισχύ, όντας κατά περίπου δέκα φορές ισχυρότερος από τους αντίστοιχους ενισχυτές ακουστικών που μπορεί να βρει κανείς ενσωματωμένους σε τηλέφωνα ή φορητούς υπολογιστές ενώ, επιπροσθέτως, ενσωματώνει ένα κύκλωμα που ονομάζεται iEMatch, το οποίο εξασφαλίζει την σωστή οδήγηση των ακουστικών ανεξαρτήτως της ευαισθησίας τους. Το iEMatch εμφανίστηκε, αρχικώς, ως ένα αξεσουάρ που προσέφερε η εταιρία, το οποίο είχε την δυνατότητα να βελτιστοποιεί την δυναμική περιοχή του συστήματος (χωρίς η iFi να δίνει περισσότερες πληροφορίες).
Το nano iDSD Black Label υποστηρίζει αρχεία με sample rate 32/384 και DSD256, είναι πιστοποιημένο ως συσκευή “High-Res Audio” τόσο από την JEITA (Japan Electronics and Information Technology industries Association) όσο και από την JAS (Japan Audio Society) και είναι συμβατό με την κωδικοποίηση MQA. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δύο φίλτρα το “Listen” (ελάχιστης φάσης) και το “Measure” (γραμμικής φάσης), ώστε να επιλέξει αυτό που προτιμά. Εκτός από το iEMatch, η συσκευή ενσωματώνει το κύκλωμα iPurifier για την εξασθένηση του θορύβου από την είσοδο USB και διαθέτει βύσμα USB A-Type/OTG (On-the-Go) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κινητά τηλέφωνα (συμπεριλαμβανόμενων και των iPhone) και με tablets.
Το αναλογικό στάδιο του ενισχυτή έχει αρχιτεκτονική dual mono και στις εξόδους του περιλαμβάνονται μια fixed line (χωρίς ρύθμιση της στάθμης) ώστε να διευκολύνεται η χρήση σε συνδυασμό με άλλες συσκευές. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εξόδους του nano iDSD Black Label για να οδηγήσει ακουστικά που χρησιμοποιούν είτε συμβατική, single ended, είτε balanced σύνδεση.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 6945-468.789, 210-383.9399, http://audiosoulstore.com/, http://ifi-audio.com/