Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Noyra: Νέο φίλτρο τροφοδοσίας από την Lab12.




Noyra: Νέο φίλτρο τροφοδοσίας από την Lab12.
2017/03/28, [δ.τ.]

Βασισμένο στην εμπειρία της εταιρίας από το ιδιαίτερα επιτυχημένο Gordian, αλλά σαφώς απλούστερο και σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής, το Noyra αποτελεί ένα πρώτο βήμα που μπορεί να κάνει κάποιος αν θέλει να εξασφαλίσει καλές συνθήκες τροφοδοσίας στις συσκευές του συστήματός του.
Το Noyra είναι ένας συνδυασμός ποιοτικού πολύπριζου με μεγάλες δυνατότητες σε ρεύμα, με μια σειρά φίλτρων που έχουν ως στόχο την μείωση των θορύβων από το δίκτυο. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του έξι συνολικά ρευματοδότες (βιομηχανικού τύπου), από τους οποίους οι τέσσερις χρησιμοποιούν τα πιο ισχυρά φίλτρα της Lab12 (συνδυασμός φίλτρων διαφορικού και κοινού ρυθμού) ενώ οι δύο, πιο “ελαφρές” εκδόσεις. Στην πρώτη ομάδα συνδέονται οι περισσότερο ευαίσθητες συσκευές ενώ στην δεύτερη συσκευές μεγάλης ισχύος όπως είναι οι τελικοί ενισχυτές. Όλες οι έξοδοι του Noyra προστατεύονται από αιχμές τάσης.
Η καλωδίωση του Noyra έχουν γίνει με αγωγούς OFC μεγάλης διατομής και έχει εφαρμοστεί η τοπολογία σύνδεσης αστέρα όχι μόνο στις γραμμές γείωσης αλλά και στις γραμμές της φάσης και του ουδέτερου ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία βρόχων ρεύματος.
Το σασί της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 5 χιλιοστών και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε ράφι, όπως μια συμβατική συσκευή και είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς. Ο ρευματολήπτης είναι τύπου C14 IEC (με επαφές OFC) και το Noyra διαθέτει κεντρικό διακόπτη για την ενεργοποίησή του. Η συνολική ισχύς που μπορεί να χειριστεί είναι 3.5kW.

info: Lab12, τηλ.: 6972-234.227, http://www.lab12.gr/