Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 29/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


MP-50: Επεξεργαστής Surround από την Lyngdorf.


MP-50: Επεξεργαστής Surround από την Lyngdorf.
2017/02/06, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς και αποκαλύπτει την πρόθεση του γνωστού κατασκευαστή να κινηθεί επιθετικά στον χώρο του πολυκαναλικού/κινηματογραφικού ήχου αξιώσεων: Ο MP-50 διαθέτει ένα πλήρες πακέτο αποκωδικοποιητών, επεξεργασιών και συνδεσιμότητας και το συνδυάζει με προσεγμένη αισθητική. Στις δυνατότητές του περιλαμβάνεται, όπως θα περίμενε κανείς, το Room Perfect για την διόρθωση της ακουστικής, ενώ έχει, επίσης, ενσωματωθεί και ένα media player.
Στον τομέα της εικόνας, ο MP-50 υποστηρίζει streams 3D και 4K μέσω των εισόδων HDMI (οκτώ συνολικά, HDCP 2.2) και κωδικοποιήσεις κινηματογραφικού ήχου Dolby Atmos, DTS:X και Auro-3D. Ο επεξεργαστής μπορεί να διαχειριστεί συνολικά 12 κανάλια και διαθέτει 16 εξόδους (balanced/XLR) με τα πρόσθετα 4 κανάλια να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βοηθητικά ηχεία/subwoofer, αν το απαιτεί ο χώρος και η εγκατάσταση.
Ο χρήστης έχει στη διάθεσή έναν επεξεργαστή/ισοσταθμιστή με 32 διαφορετικές επιλογές, ώστε να προσαρμόσει τον ήχο του συστήματος στις προτιμήσεις του, (η εταιρία ονομάζει την δυνατότητα αυτή Voicing Tool) και έναν μεγάλο αριθμό ψηφιακών εισόδων ήχου, συνολικά εννέα, συμπεριλαμβανόμενης και θύρας USB η οποία μπορεί να διαχειριστεί streams μέχρι 32-bit/192kHz αλλά -εντελώς περιέργως- δεν προσφέρει καμία αναλογική είσοδο. Το media player δίνει πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες streaming αλλά και σε πόρους του τοπικού δικτύου, υποστηρίζοντας ενσύρματο (Ethernet) και ασύρματο (AirPlay) streaming.