Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 04/05/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο ολοκληρωμένο σύστημα από την McIntosh.

Νέο ολοκληρωμένο σύστημα από την McIntosh.
2017/04/06, [εταιρικό website]

Εξελίσσοντας την πρώτη και κατά τα φαινόμενα επιτυχημένη της προσπάθεια στον χώρο των μικρών συστημάτων, η McIntosh παρουσίασε τον αντικαταστάτη του MXA70. Με κωδικό MXA80, το νέο συστηματάκι (τρόπος του λέγειν) του ιστορικού κατασκευαστή υποστηρίζει πλέον DSD και DXD και ταιριάζει από πλευράς διαστάσεων με τη νέα κόμπακτ σειρά, η οποία περιλαμβάνει streamer και προενισχυτή phono.
Η McIntosh αναφέρει ότι το MXA80 είναι χτισμένο γύρω από έναν ενισχυτή ο οποίος αποδίδει 50W ανά κανάλι και έναν νέο μετατροπέα d/a ο οποίος υποστηρίζει -μέσω θύρας USB- την αναπαραγωγή αρχείων μέχρι τα 32bit/384kHz (PCM) και DSD256 (DSD). Οι προδιαγραφές αυτές, καλύπτουν και το φορμά DXD (352.8 και 384kHz). Εκτός από την θύρα USB, το σύστημα διαθέτει ακόμη τέσσερις συμβατικές ψηφιακές εισόδους και δύο αναλογικές, ενώ υπάρχει και η ειδική είσοδος MCT της εταιρίας, στην οποία μπορεί να συνδεθεί το transport MCT450 για μεταφορά σημάτων DSD χωρίς transcoding.
Στην εξοπλισμό του MXA80 περιλαμβάνεται ακόμη ένας ξεχωριστός ενισχυτής για ακουστικά, ο οποίος ενσωματώνει τις γνωστές τεχνολογίες της McIntosh, το Crossfeed Director (HXD), για την βελτίωση της στερεοφωνικής εικόνας και το Power Guard για την προστασία από το clipping. Το Power Guard χρησιμοποιείται και όταν είναι ενεργοποιημένη η έξοδος των ηχείων. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την απόδοση του συστήματος στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων μέσω ενός ρυθμιστικού πέντε θέσεων (Bass Boost Control).
Οι μικρές διαστάσεις του ΜΧΑ80 το κάνουν κατάλληλο για τοποθέτηση σε μικρούς χώρους και ιδανικό συνοδό των δύο άλλων συσκευών που έχει παρουσιάσει η εταιρία με παρόμοια σασί, του streamer ΜΒ50 και του προενισχυτή phono MP100. Η ποιότητα κατασκευής και η αισθητική είναι οι γνωστές της McIntosh.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, http://www.mcintoshlabs.com/