Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 13/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Music World Expo Conferences: Η πλήρης θεματολογία…


Music World Expo Conferences: Η πλήρης θεματολογία…
2017/04/10, [δ.τ.]

Στο πλαίσιο της έκθεσης Music World Expo 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017 στο Ζάππειο Μεγαρο, θα οργανωθεί, για πρώτη φορά, σειρά συνεδριακών εκδηλώσεων επικεντρωμένη σε τέσσερις θεματικές ενότητες. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και καλό είναι να του ρίξετε μια ματιά, επειδή απαιτείται εγγραφή και οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής:
"Ήχος, Χώρος, Σύστημα ακροάσεων", με θέματα “Βασική ακουστική χώρων (διασκέδασης, εστίασης, ψυχαγωγίας κλπ)”, “Οι πρώτοι κουφοί 40άρηδες; Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χτυπάει καμπανάκι για τη γενιά του iPod”, και “Εισαγωγή με tips και συμβουλές στα βασικά των audio μετρήσεων“, (Παρασκευή 19 Μαΐου).
"Visual –Lighting", όπου το πάνελ των ομιλητών θα κληθεί να αναλύσει πως επηρεάζεται ο φωτισμός στο χώρο του entertainment από μια βιομηχανία που τείνει να πάρει τα ηνία στον τομέα των επενδύσεων, αλλά και ποιες είναι οι νέες τεράστιες δυνατότητες που προσφέρονται στον τομέα του installation και του αρχιτεκτονικού φωτισμού σε συνάρτηση με τις νέες φωτεινές πηγές και τα εξελιγμένα LED χαμηλότερης κατανάλωσης, (Παρασκευή, 19 Μαΐου).
"Μουσική Βιομηχανία – Τα νέα δεδομένα", όπου θα γίνει αναφορά στις ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας (και όχι μόνο), στην πολυπλοκότητα που συνοδεύει πλέον τον σύγχρονο τρόπο διάθεσης, προώθησης και αμοιβής του μουσικού έργου μέσα από διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες (όπως το YouTube, το Spotify, το soundcloud και πολλές άλλες), ενώ το πάνελ θα αναλύσει, μεταξύ άλλων, τις νέες τάσεις που αφορούν τους τομείς του Music Publicity και του Streaming, (Σάββατο, 20 Μαΐου).
"Ο ρόλος του dj στη σύγχρονη εποχή… από την μίξη στην παραγωγή", με σκοπό την ανάδειξη του επαγγέλματος των dj, τις νέες τάσεις που συνδέονται με την μουσική τεχνολογία και την μετάλλαξη του σε καλλιτέχνη μουσικό, (Σάββατο, 20 Μαΐου).
"Η Μουσική Τεχνολογία σήμερα: από τη σύνθεση και την εγγραφή έως την παραγωγή και το mastering – Τι μας προσφέρει το παρόν, τι μας φέρνει το μέλλον”, όπου θα γίνει αναφορά σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη Μουσική Τεχνολογία, τα DAW’s, την παραγωγή μουσικής, το mobile και on line recording κλπ, (Σάββατο, 20 Μαΐου).
Σκοπός των εκδηλώσεων της Music World Expo 2017 τις οποίες θα συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λαδονικόλας, Γιάννης Ριζόπουλος, Δημήτρης Σταματάκος και άλλοι δημοσιογράφοι τεχνολογίας και ειδικού τύπου, είναι η παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων σε συνεδριακό περιβάλλον, με τη συμμετοχή ενός διευρυμένου κοινού που αναζητά έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση από τους ειδικούς του κλάδου. Για τον σκοπό αυτό, το συνεδριακό πάνελ κάθε ενότητας θα απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους έγκριτους και επώνυμους επαγγελματίες του κάθε κλάδου.
Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή σε αυτές απαιτείται κράτηση θέσης μέσω εγγραφής. Το link για την εγγραφή βρίσκεται κάτω από κάθε ενότητα, στην ειδική σελίδα όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη τη σχετική θεματολογία.