Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 07/07/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ολοκληρωμένα συστήματα AV Fayola από την Pioneer.


Ολοκληρωμένα συστήματα AV Fayola από την Pioneer.
2017/03/27, [δ.τ.]

Τα Fayola FS-W40 και FS-W50 διακρίνονται για την λιτή αισθητική τους, την ευκολία στην χρήση και την δυνατότητα επέκτασής τους, αν και όταν αυτό χρειαστεί, από δικαναλικά σε πολυκαναλικά. Προσφέρουν σοβαρές δυνατότητες streaming, μπορούν να ενσωματωθούν σε multiroom συστήματα και ελέγχονται -θα το μαντέψατε ήδη- μέσω εφαρμογής, από smartphones. Το Remote Αpp της Pioneer είναι διαθέσιμο από τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους για iOS και Android και επιτρέπουν τον χειρισμό των συσκευών σε single και multiroom modes.
Το μικρότερο μοντέλο της σειράς Fayola είναι το FS-W40 2.0. Είναι ένα δικαναλικό σύστημα το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε δύο φάσεις, πρώτα με ένα ασύρματο υπογούφερ (FS-SW40) και στην συνέχεια με ένα ζευγάρι περιφερειακών ηχείων που θα του επιτρέψουν να λειτουργήσει ως πολυκαναλικό. Το μεγαλύτερο μοντέλο, FS-W50 είναι ήδη σύστημα 2.1, περιλαμβάνοντας το υπογούφερ ως στάνταρντ, αλλά και αυτό μπορεί να γίνει πολυκαναλικό με τον ίδιο τρόπο.
Τα δύο συστήματα της Pioneer έχουν σχεδιαστεί γύρω από την ιδέα του streaming και, στην πράξη, κάνουν τα πάντα: Streaming από διαδικτυακές υπηρεσίες (Spotify, Tidal, Deezer), από τοπικούς σκληρούς δίσκους, μνήμες Flash/USB, την τηλεόραση ή από smartphone, με δυνατότητα παράλληλης διανομής σε άλλες συμβατές συσκευές μέσα στο σπίτι, είτε συγχρονισμένα είτε ανά ομάδες. Για την ασύρματη δικτύωση των συσκευών μπορούν να χρησιμοποιηθούν η υποδομή WiFi, συνδέσεις Bluetooth και, ακόμη, η τεχνολογία Chromecast, με την τελευταία να αναμένεται, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μέσω αναβάθμισης του firmware την οποία θα ανακοινώσει η εταιρία.
Οι συσκευές υποστηρίζουν streaming αρχείων μέχρι 24/192 και DSD128 και μπορούν να διαχειριστούν εικόνα 4Κ/60p (4:4:4/24bit), υλικό HDR και να πραγματοποιήσουν upscaling (HD σε 4K). Για ευκολία στη σύνδεση με την τηλεόραση υποστηρίζεται και ARC.
Η κατασκευή της κεντρικής μονάδας γίνεται με ένα συνθετικό υλικό που θυμίζει, σε υφή, κεραμικό και το επάνω μέρος είναι από αλουμίνιο. Οι συσκευές θα διατίθενται σε δύο χρώματα, λευκό και τιτανίου.

info: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000, http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/