Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 10/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Elara LN01A: Το μικρό ενεργό ηχείο της Triangle.

Elara LN01A: Το μικρό ενεργό ηχείο της Triangle.
2016/11/29, [εταιρικό website]

Είναι η άποψη της γαλλικής εταιρίας για πώς πρέπει να είναι ένα εισαγωγικό σύστημα υψηλής πιστότητας. Αν έχεις ένα ζευγάρι LN01A, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία πηγή που μπορεί να είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή, ακόμη, και ένα πλατό. Συνδέεις και ακούς. Πόσο πιο απλό να το κάνουν;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει δώσει η Triangle στην δημοσιότητα, το Elara LN01A διαθέτει ενισχυτή με διακοπτικό στάδιο εξόδου ο οποίος αποδίδει 2x50W και το κάθε ηχείο έχει το δικό του παθητικό κροσόβερ. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ρυθμιστικό τονικότητας, ξεχωριστό για τις χαμηλές και τις υψηλές συχνότητες, ώστε να προσαρμόζει τον ήχο στις προτιμήσεις ή τις ιδιαιτερότητες χώρου.
Σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με την τάση αναβίωσης του βινυλίου, η Triangle έχει ενσωματώσει στο ηχείο προενισχυτή phono, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι, απλώς, να συνδέσει το πλατό του στα αντίστοιχα βύσματα. Φυσικά, υπάρχουν και πιο... συμβατικές λύσεις, όπως η ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth η οποία εξασφαλίζει ποιότητα εφάμιλλη του CD (16bit/44.1kHz) μέσω codec aptX 4.0.
Αν κάποιος θέλει να συνδέσει άμεσα μια ψηφιακή πηγή, μπορεί να το κάνει μέσω της εισόδου Toslink, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να συνδέσει την τηλεόραση και να βελτιώσει τον ήχο της. Τα ηχεία διαθέτουν και μια έξοδο στάθμης line για την οδήγηση ενεργού υπογούφερ. Τέλος από τις δυνατότητες σύνδεσης δεν λείπουν και οι συμβατικές αναλογικές είσοδοι. Υπάρχει μια με βύσματα RCA και μια με mini-jack 3.5mm για σύνδεση προσωπικών συσκευών.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.triangle-fr.com/