Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 05/05/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η V-Moda παρουσίασε ασύρματο ηχείο/ενισχυτή ακουστικών.

Η V-Moda παρουσίασε ασύρματο ηχείο/ενισχυτή ακουστικών.
2017/03/14, [δ.τ.]

Το Remix είναι το πρώτο ασύρματο ηχείο του γνωστού κατασκευαστή ακουστικών και συνδυάζει το προσεγμένο design (με δυνατότητα για επιλογή custom φινιρίσματος) με την ηχητική ποιότητα και έναν ενισχυτή κατάλληλο για οδήγηση ακουστικών υψηλής ποιότητας που έχουν, όμως, σχετικώς μεγάλη αντίσταση. Η ίδια η εταιρία αναφέρει ότι Remix είναι αποτέλεσμα έρευνας και εξέλιξης τριών ετών από μια πολυμελή ομάδα μηχανικών και η τελική του εμφάνιση επιλέχθηκε μεταξύ πενήντα διαφορετικών πρωτοτύπων.
Το ηχείο έχει πλάτος 20 εκατοστών και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Βασίζεται σε μεγάφωνα με κώνο από υαλονήματα και χρησιμοποιεί φόρτιση bass reflex με οπή τοποθετημένη στο πίσω μέρος. Η ποιότητα του είναι τόσο καλή, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιτορ σε ηχογραφήσεις εξωτερικού χώρου. Μπορεί, φυσικά, να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι ή το γραφείο ή ακόμη και ως ηχείο για desktop εφαρμογές σε συνδυασμό, για παράδειγμα, με ένα laptop.
Από τις ενδιαφέρουσες πλευρές του Remix είναι το ότι ενσωματώνει έναν ενισχυτή ακουστικών, “συγκρίσιμο σε ποιότητα με ενισχυτές που κοστίζουν 200 δολάρια ή και παραπάνω” όπως αναφέρει η εταιρία. Βασίζεται σε ένα στάδιο εξόδου VAMP (που έχει αναπτύξει η ίδια η V-Moda) και αποδίδει 2x83mWrms. Η επίδοση αυτή τον κάνει κατάλληλο για την οδήγηση ακουστικών με σχετικώς μεγάλη αντίσταση.
Το ηχείο είναι διαθέσιμο σε δύο βασικά φινιρίσματα, ένα με αλουμίνιο που έχει υποστεί επεξεργασία μέσω CNC και ένα με τεχνητό δέρμα, αμφότερα προερχόμενα από το γραφείο σχεδιασμού της εταιρίας στο Μιλάνο. Πέρα από αυτά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια σειρά από custom πρόσθετα φινιρίσματα για κάθε μια από τις έξι πλευρές του ηχείου.