Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/09/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Vitus Audio: Μεγάλες προσφορές από την Audio Temple.


Vitus Audio: Μεγάλες προσφορές από την Audio Temple.
2017/09/13, [δ.τ.]

H Audio Temple ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφέρει μια σειρά από συσκευές της Vitus Audio με σημαντική έκπτωση. Η λίστα περιλαμβάνει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή RI-100 που είχαμε δοκιμάσει και όλα τα προϊόντα είναι εντελώς καινούρια, σφραγισμένα στην συσκευασία τους.
Αναλυτικά, ο κατάλογος που λάβαμε από την Audio Temple περιλαμβάνει:
Τον προενισχυτή RL-101 ο οποίος ανήκει στην σειρά Reference. Πρόκειται για ένα στάδιο προενίσχυσης στάθμης line το οποίο περιλαμβάνει single ended και balanced εισόδους και εξόδους και έχει αρθρωτή κατασκευή ώστε να είναι δυνατή η αναβάθμισή του.
Τον τελικό ενισχυτή RS-100, ο οποίος ανήκει, επίσης στην σειρά Reference και αποδίδει 300/600Wrms σε φορτία 8/4Ω από ένα στάδιο ισχύος το οποίο λειτουργεί σε τάξη ΑΒ (με ένα σημαντικό ποσοστό της ισχύος να αποδίδεται σε τάξη Α, όπως αναφέρει η Vitus).
Τον ολοκληρωμένο ενισχυτή RI-100, μια εντυπωσιακή σε όγκο, ισχύ και ποιότητα κατασκευής συσκευή, η οποία βασίζεται στο στάδιο ισχύος του RS-100, αποδίδοντας την ίδια ισχύ, προσφέρει single ended και balanced εισόδους και μπορεί να αναβαθμιστεί με άρθρωμα μετατροπέα d/a το οποίο περιλαμβάνει συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική, οπτική και AES/EBU) και θύρα USB για streaming από υπολογιστή. Σχετική δοκιμή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Τον ολοκληρωμένο ενισχυτή SIA-025, ο οποίος ανήκει στη σειρά Signature και διαθέτει τελικό στάδιο που βασίζεται στον κορυφαίο μονομπλόκ SM-010 της Vitus και αποδίδει 25W ανά κανάλι στα τάξη Α και 150W σε τάξη ΑΒ. Περιλαμβάνει βηματικό εξασθενητή στάθμης ελεγχόμενο από ηλεκτρονόμους και προσφέρει 5 εισόδους (single ended και balanced).
Η Audio Temple προσφέρει τις παραπάνω συσκευές με έκπτωση που φθάνει το 40% επί της αρχικής τους τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την εταιρία.

info: Audio Temple, τηλ.: τηλ.: 210-642.9655, http://www.audiotemple.gr/, http://www.vitusaudio.com/