Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 09/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Σύστημα ρακ από την YG Acoustics.

Σύστημα ρακ από την YG Acoustics.
2016/12/15, [δ.τ.]

Περισσότερο γνωστή για τα πολύ υψηλού επιπέδου ηχεία της, η YG Acoustics παρουσίασε, στο τέλος της περασμένης χρονιάς μια σειρά ρακ η οποία περιλαμβάνει τρία μοντέλα, όλα με δυνατότητα επέκτασης και αναβάθμισης.
Η εταιρία αναφέρει ότι η σειρά είναι στην πράξη, η εμπορική έκδοση ενός συστήματος στήριξης που ανέπτυξε η ίδια για εσωτερική χρήση, στον χώρο που χρησιμοποιεί για την ακουστική αξιολόγηση των ηχείων της, όπου υπήρχε η απαίτηση για μια πλατφόρμα χωρίς κραδασμούς ώστε οι συσκευές να λειτουργούν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η σειρά περιλαμβάνει, αυτή τη στιγμή, τρία μοντέλα, τα Rack 1.3, 1.4 και 1.6.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου, στην φάση του σχεδιασμού των ρακ, η YG ακολούθησε παρόμοιες (επιστημονικές στη βάση τους) διαδικασίες με αυτές που εφαρμόζει και στον σχεδιασμό των ηχείων της. “Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά ρακ που απομονώνει τις συσκευές από τους κραδασμούς εξαιρετικά καλά”, αναφέρει η εταιρία, προσθέτοντας ότι “το γεγονός αυτό οφείλεται, εν μέρει, στο ότι κάθε ράφι μπορεί να βελτιστοποιηθεί μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας σε σχέση με το βάρος της συσκευής που θα στηρίξει”.
Και τα τρία μοντέλα της σειράς είναι αρθρωτά (μια αρχιτεκτονική που η YG Acoustics γνωρίζει καλά και από τα ηχεία της). Η συνολική κατασκευή επιτρέπει την προσθήκη ραφιών (σε ύψος) αλλά και την επέκταση σε πλάτος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αντικατασταθεί το αρχικό ρακ.
Οι διαθέσιμες συνθέσεις είναι η 1.3, με τρία ράφια, η 1.4, με τέσσερα ράφια και η 1.6, με τρία ράφια καθ΄ύψος σε δύο σειρές κατά πλάτος. Η εταιρία αναφέρει ότι άλλες συνθέσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.
Κάθε ράφι έχει πλάτος 60 εκατοστά και η θέση του ρυθμίζεται σε ύψος (σε βήματα μίας ίντσας). Τα όρια βάρους είναι 97kg για τα ράφια στο κάτω μέρος του ρακ και 61kg για κάθε άλλο ράφι.

info: Aphrodite's Vision, τηλ.: 210-681.3773, http://www.aphroditesvision.com/, http://www.yg-acoustics.com/