Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 02/04/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Advance Acoustic X-Stream 9: Η ολοκληρωμένη λύση.

Advance Acoustic X-Stream 9: Η ολοκληρωμένη λύση.
2018/02/28, [δ.τ.]

Το ολοκαίνουργιο network player ανήκει στην αναβαθμισμένη σειρά της Advance Acoustic, την Advance Paris και είναι εξοπλισμένο με ό,τι θα μπορούσε να επιθυμήσει κανείς από μια σύγχρονη πηγή, έχοντας την δυνατότητα να αναπαράγει τα κλασικά format σε CD (CD Audio, MP3/WMA), αφού διαθέτει και οδηγό οπτικού δίσκου όσο και οποιοδήποτε αρχείο.
Το X-Stream 9 διαθέτει ομοαξονικές και οπτικές ψηφιακές εισόδους αλλά και USB-B για τη σύνδεση με PC/MAC, ενώ έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων και από μνήμες USB flash μέσω εισόδου USB-A.. Το πλήρες πακέτο των εισόδων συμπληρώνει ένας μετατροπέας d/a με δυνατότητα χειρισμού streams 32bit/768KHz και DSD 11.2MHz, βασισμένος σε ολοκληρωμένο της Asahi Kasei (AKM), το AK4490.
Η συσκευή διαθέτει ψηφιακές εξόδους καθώς επίσης και αναλογικές, single ended και balanced, με τη δυνατότητα σταθερής ή ρυθμιζόμενης στάθμης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και ως προενισχυτής, οδηγώντας απ’ ευθείας τελικό ενισχυτή.
Το streaming μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ενσύρματα (μέσω Ethernet) είτε μέσω Wi-Fi και, προαιρετικώς, Bluetooth (με τον κατάλληλο προσαρμογέα) και υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου μεσώ του app της Advance, (Advance Playstream), το οποίο είναι διαθέσιμο για συσκευές Αndroid και iOS, με δυνατότητα multiroom έως και 10 συσκευών.
Ο χρήστης, πέρα από τους τοπικούς πόρους (μεταξύ των οποίων και συσκευές NAS), μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια πλειάδα μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify, Qobuz,Tidal, TuneIn, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και streaming μέσω ελεύθερων διαδικτυακών σταθμών. Το X-Stream 9, τέλος, διαθέτει και δέκτη FM/DAB+ για την ομαλή μετάβαση στην εποχή του ψηφιακού ραδιοφώνου.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, http://www.ultimateaudio.gr/, https://advance-acoustic.com/