Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 12/02/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


4η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών και Περιφερειακών Ήχου.

4η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών και Περιφερειακών Ήχου.
2018/02/11, [δ.τ.]

Την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί, για 4η χρονιά, η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών και Περιφερειακών ήχου, μια ενδιαφέρουσα ημερίδα/έκθεση την οποία διοργανώνει η “Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου και Μουσικής”, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου διαδικτυακού φόρουμ τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, στην Ελλάδα, του avclub.gr.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, στην έκθεση συμμετέχει, όπως και κάθε φορά, η πλειονότητα των αντιπροσώπων των μεγαλύτερων κατασκευαστών Ακουστικών, Ενισχυτών Ακουστικών, πηγών και αξεσουάρ ακρόασης μουσικής και ψυχαγωγίας, ενός τομέα της αγοράς που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια τεράστια γκάμα προϊόντων και να ακούσουν, να συγκρίνουν και να γνωρίσουν ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Η έκθεση θα διαρκέσει μία ημέρα, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (οπότε προσοχή στον προγραμματισμό σας!) και θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες “Μυκήνες” και “Πέλλα” του ξενοδοχείου Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2). Οι ώρες διεξαγωγής της είναι 10.00πμ - 7.00μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της έκθεσης στο Facebook αλλά και το αντίστοιχο νήμα του avclub.gr.

info: Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου & Μουσικής, τηλ: 210-590.9351, http://www.avclub.gr/