Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/03/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Audioengine παρουσίασε ασύρματη έκδοση του A5+.


Η Audioengine παρουσίασε ασύρματη έκδοση του A5+.
2018/03/01, [δ.τ.]

Με το A5+ Wireless, η Audioengine γράφει ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία ενός από τα πλέον επιτυχημένα ηχεία της, του Α5, το οποίο ξεκίνησε το 2005, μετεξελίχθηκε σε A5+ και τώρα είναι διαθέσιμο, προς ικανοποίηση πολλών νεώτερων ακροατών και σε ασύρματη έκδοση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των σύγχρονων δικτυωμένων συστημάτων, υποστηρίζοντας εφαρμογές φωνητικών εντολών όπως είναι η Alexa και η Siri.
Η συνδεσιμότητα του A5+ Wireless εξασφαλίζεται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth (υποστηρίζεται μάλιστα και το πρότυπο aptX-HD), επομένως ο χρήστης δεν πρέπει να ασχοληθεί με ρυθμίσεις του Wi-Fi, ενώ μπορεί να “περάσει” στο ηχείο streams από οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία τρέχει σε κάποια από τις συσκευές του (smartphone, tablet κλπ), περιλαμβανόμενων των Tidal, Spotify και Pandora.
To Α5+ είναι ενεργό, και διαθέτει ενσωματωμένο μετατροπέα d/a ο οποίος πραγματοποιεί upsampling στα 24-bit και οδηγεί έναν τελικό ενισχυτή στην συνήθη αρχιτεκτονική master/slave, κατά την οποία ένα από τα δύο ηχεία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά ενώ το δεύτερο, απλώς, οδηγείται από το πρώτο. Οι μονάδες που χρησιμοποιεί η Audioengine είναι μιντ/γούφερ με κώνο από Kevlar, πέντε ιντσών, και τουίτερ μεταξωτού θόλου 3/4 της ίντσας. Οι καμπίνες είναι χειροποίητες από MDF και διαθέσιμες σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα (μαύρο σατινέ, λευκή λάκα και φυσικό μπαμπού).
Εκτός από την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του είσοδο line (με βύσματα RCA και TRS 3.5mm) και έξοδο line για οδήγηση ενεργού υπογούφερ ή άλλων συσκευών. Τα ηχεία συνοδεύονται και από τηλεχειριστήριο (με μεταλλικό περίβλημα).

info: Audiodesigner, τηλ.: 2310-329.232, https://www.audiodesigner.gr/, http://audioengineusa.com/