Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/07/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Αναβάθμιση για streaming στη σειρά DNx της Audionet.


Αναβάθμιση για streaming στη σειρά DNx της Audionet.
2018/05/07, [δ.τ.]

O γνωστός κατασκευαστής από την Γερμανία ανακοίνωσε ότι οι συσκευές της σειράς DNx, ακόμη και αυτές που έχουν αγοραστεί εδώ και κάποια χρόνια, μπορούν να αναβαθμιστούν δωρεάν ώστε να πραγματοποιήσουν streaming μέσω του διαδικτύου, περιλαμβανόμενων τόσο των δωρεάν όσο και πολλών premium υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχει δώσει η ίδια η εταιρία στη δημοσιότητα, για να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση απαιτείται η χρήση της νεότερης εφαρμογής iMM (για την λειτουργία των συσκευών DNx, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές iOS), ανανέωση του firmware της συσκευής και η ενημέρωση του λογισμικού του αρθρώματος που διαχειρίζεται την σύνδεσή της στο δίκτυο (network module). Η Audionet αναφέρει ότι όλες οι εφαρμογές διαχείρισης των συσκευών της ενημερώνουν τον χρήση για την ύπαρξη της όλης διαδικασίας και προχωρούν αυτόματα στην αναβάθμιση, εκτός και αν έχουν ρυθμιστεί διαφορετικά.
Το online streaming υποστηρίζεται από την εταιρία airable (για περισσότερες πληροφορίες ### http://www.airable.de/ ### ρίξτε μια ματιά εδώ) και περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως το Deezer HiFi (FLAC, 16-bit/44.1kHz), Qobuz (ανάλογα με τον λογαριασμό του χρήστη, μπορεί να φτάσει μέχρι τα 24/192), Tidal (FLAC 16-bit/44.1kHz). Πέραν αυτών, ο χρήστης των αναβαθμισμένων DNx θα έχει πρόσβαση στον τεράστιο αριθμό ελεύθερων ραδιοφωνικών σταθμών του διαδικτύου. Όλη η διαδικασία της αναβάθμισης είναι δωρεάν.

info: Audio Harmony, τηλ.: 210-810.1800, 698-066.8368, http://www.audioharmony.gr/, http://www.audionet.de/