Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H Audio-Τechnica ανακοίνωσε νέα ασύρματα ακουστικά με ANC.

H Audio-Τechnica ανακοίνωσε νέα ασύρματα ακουστικά με ANC.
2018/05/15, [δ.τ.]

Το ATH-ANC700BT Quiet Point είναι το νέο μοντέλο ασύρματων ακουστικών του γνωστού κατασκευαστή. Βασίζεται σε τεχνολογία Bluetooth, χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική over ear και ενσωματώνει την τελευταίας γενιάς τεχνολογία της Audio-Τechnica σε ό,τι αφορά την ενεργό καταστολή των εξωτερικών θορύβων.
Η νέα τεχνολογία λειτουργεί σε μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων, από την περιοχή των χαμηλών μέχρι την περιοχή των μεσαίων, σε σχέση με τις τυπικές σχεδιάσεις, προσφέροντας καλύτερη καταστολή, αναφέρει η εταιρία. Επιπροσθέτως, η ίδια η κατασκευή των ακουστικών προσφέρει καλύτερη φυσική απομόνωση από το περιβάλλον, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω μείωση του θορύβου, ακόμη και αν αυτός δεν βρίσκεται στην περιοχή λειτουργίας του ANC. Αυτό που, ίσως, είναι το πλέον ενδιαφέρον, είναι η τοποθέτηση των μικροφώνων που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία του συστήματος καταστολής. Αυτά βρίσκονται πίσω από τα διαφράγματα, έτσι ώστε να μην επηρεάζονται καθόλου από το σήμα διόρθωσης που παράγεται. Μια τέτοια προσέγγιση, σύμφωνα με την Audio-Τechnica, βελτιώνει πολύ την απόδοση του συστήματος. Το user interface των ακουστικών λειτουργεί με την αφή και επιτρέπει στον χρήστη να απαντήσει σε κλήσεις, να ελέγξει την στάθμη καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει βασικούς χειρισμούς σε media players που είναι συμβατά με Bluetooth.
Τα ATH-ANC700BT χρησιμοποιούν μονάδες 40 χιλιοστών, οι οποίες προσφέρουν απόκριση 5Hz-40kHz. Υποστηρίζουν codecs AAC, aptX και SBC και, στην περίπτωση που ο χρήστης το επιθυμεί, μπορούν να συνδεθούν και ενσύρματα (με βύσμα TRS 3.5mm). Αυτή η σύνδεση επιτρέπει, φυσικά, και την αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ανάλυσης.
Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει αυτονομία που φθάνει τις 25 ώρες με τον σύστημα καταστολής θορύβου ενεργοποιημένο και ασύρματη σύνδεση. Η συσκευασία περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς, καλώδιο USB για την φόρτιση και καλώδιο συμβατικής σύνδεσης με μήκος 1.2 μέτρων.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, http://eu.audio-technica.com/