Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος, κορυφαίος Server/DAC από την exaSound.




Νέος, κορυφαίος Server/DAC από την exaSound.
2018/05/09, [δ.τ.]

Η εταιρία από τον Καναδά ανακοίνωσε προσφάτως τον PlayPoint DM, το νέο κορυφαίο music server/DAC της, έναν συνδυασμό κορυφαίων κυκλωμάτων μετατροπής του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό με επεξεργασία 32-bit, ενισχυτή ακουστικών και συστήματος διαχείρισης/playback αρχείων συμβατό με Roon.
Ο μετατροπέας d/a βασίζεται σε δύο ολοκληρωμένα ES9028PRO της ESS, τα οποία χρησιμοποιούνται σε οκταπλή παράλληλη συνδεσμολογία, ένα ανά κανάλι (κάτι το οποίο η exaSound ονομάζει octo-mono) και σε αναλογικό στάδιο dual mono/fully balanced, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα στάδια μετατροπής ρεύματος σε τάση και γαλβανική απομόνωση για μείωση των θορύβων. Η συσκευή μπορεί να διαχειριστεί streams PCM μέχρι τα 32-bit/384kHz και DSD μέχρι 4x (DSD256).
Το τμήμα διαχείρισης και αναπαραγωγής αρχείων της συσκευής είναι συμβατό με Roon (Roon server/Roon Ready) αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει UPnP server και υποστηρίζει, πρακτικά, όλες τις τεχνολογίες streaming (UPnP, Open House, Airplay, Signalist NAA) καθώς επίσης και τις δημοφιλείς υπηρεσίες online streaming όπως είναι οι Tidal, Spotify και Qobuz.