Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 16/03/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


“Plus” έκδοση του Valore 425 από την Gold Note.




Plus έκδοση του Valore 425 από την Gold Note.
2017/11/02, [εταιρικό website ]

Το Valore αποτελεί την οικονομική πρόταση της γνωστής Ιταλικής εταιρίας και είναι διαθέσιμο σε δύο, ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις, την Lite και την Plus. Το Valore 425 Plus είναι μια “βαρύτερη” και πιο προσεγμένη ως προς τα υλικά κατασκευή, η οποία βασίζεται σε πολλές από τις δοκιμασμένες λύσεις της Gold Note.
Ανάμεσά σε αυτές είναι η χρήση ενός σύγχρονου κινητήρα χαμηλής τάσης (12V), ο οποίος οδηγείται από έναν μετατροπέα AC-DC-AC. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος (μέσω PWM) των στροφών προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα μικρορύθμισης των στροφών και η κίνηση μεταδίδεται στο πλατό μέσω ιμάντα. Η τροχαλία του κινητήρα έχει το γνωστό σχήμα που προτιμά η Gold Note (κλεψύδρας), με στόχο την μείωση των θορύβων και του Wow & Flutter. Το πλατό έχει ύψος 23 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό το οποίο η εταιρία ονομάζει PTE και το οποίο, όπως αναφέρεται, προσφέρει πολύ υψηλή απόσβεση στους κραδασμούς, ακολουθεί, δε, την γνωστή πρακτική των Ιταλών όντας τοποθετημένο πολύ χαμηλά, σε ελάχιστη απόσταση από τον πλίνθο (η ανοχή είναι μόλις τρία χιλιοστά), κάτι που εξασφαλίζει μικρότερους στροβιλισμούς του αέρα, αναφέρει η Gold Note.
Το έδρανο των 60 χιλιοστών προέρχεται απευθείας από τα μεγάλα πλατό της εταιρίας. Χρησιμοποιεί σφαιρίδιο 5 χιλιοστών από χρωμιωμένο χάλυβα σε ορειχάλκινη επιφάνεια για την αξονική έδραση και επιφάνειες τριβής από γραφίτη και τεφλόν για τις πλάγιες δυνάμεις. Ο βραχίονας που συνοδεύει το Valore 425 Plus προέρχεται από τον γνωστό βραχίονα 9 ιντσών της εταιρίας των B-5.1. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό χρώμα, σε διαφανές ακρυλικό και, ακόμη, σε ειδική έκδοση (Special Edition), φινιρισμένη με ξύλο καρυδιάς. Κατόπιν παραγγελίας μπορεί να παραδοθεί και με επένδυση από πραγματικό δέρμα.

info: Nexus Acoustics, τηλ.: 210-983.0207, http://www.nexusacoustics.com/, http://www.goldnote.it/