Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 07/05/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


LAB12: Έτοιμη για demo στις νέες της εγκαταστάσεις!

LAB12: Έτοιμη για demo στις νέες της εγκαταστάσεις!
2018/05/03, [δ.τ.]

Η ελληνική εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα την μετακίνησή της σε νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στις αυξημένες ανάγκες παραγωγής και, εννοείται, περισσότερο φιλόξενες για όσους θέλουν να δουν από κοντά και να ακούσουν κάποια από τις συσκευές της!
Με βάση τα όσα είδαμε, η νέα έδρα της LAB12 περιλαμβάνει χώρους γραφείων, εργαστήριο, γραμμή παραγωγής, αποθήκη και ένα μεγάλο demo room. Η νέα διεύθυνση της εταιρίας είναι στην Μεταμόρφωση, επί της οδού Κ. Βάρναλη (57Α, ΤΚ 14452) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-284.5173.
Γνωρίσαμε την LAB12 το 2012, όταν είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το πρώτο της προϊόν, τον μετατροπέα DAC1SE, μια σχεδίαση non-oversampling με το χαρακτηριστικό σασί και τα όργανα μέτρησης της στάθμης. Σήμερα, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δραστήριους Έλληνες κατασκευαστές στον χώρο των συσκευών ήχου υψηλών απαιτήσεων, οποίος εξειδικεύεται στις σχεδιάσεις με λυχνίες και διαθέτει με μια καλή γκάμα από προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται ο ολοκληρωμένος ενισχυτής integre4, δύο τελικοί ενισχυτές σε τάξη A (ο Suono και ο Mighty), ένας προενισχυτής (pre1) και ένας ενισχυτής ακουστικών (o HPA με στάδιο εξόδου OTL), ενώ ο DAC1 εξακολουθεί να παράγεται, επίσης, κανονικά. Η LAB12 προσφέρει επίσης το Φίλτρο-Αναλυτή Τροφοδοσίας Gordian (μια από τις καλύτερες συσκευές του είδους που έχει τύχει να δοκιμάσουμε, μια μικρότερη έκδοση του, η οποία ονομάζεται noyra καθώς και τον παθητικό προενισχυτή true.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την εταιρία.

info: Lab12, τηλ.: 210-284.5173, http://www.lab12.gr/