Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 18/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέες ψηφιακές συσκευές της Linn, βασισμένες στην αρχιτεκτονική Katalyst.


Νέες ψηφιακές συσκευές της Linn, βασισμένες στην αρχιτεκτονική Katalyst.
2018/05/30, [δ.τ.]

Η Linn παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά Akurate, η οποία βασίζεται σε μετατροπείς d/a με την αρχιτεκτονική Katalyst και περιλαμβάνει τα Akurate DS, Akurate DSM και Akurate ExaktBox, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών θα μπορούν να τις αναβαθμίσουν.
Η Katalyst είναι η τεχνολογία μετατροπής ψηφιακού σήματος σε αναλογικό τέταρτης γενιάς της Linn και, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, προσφέρει αυξημένη ισχύ επεξεργασίας, και εξαιρετική ακρίβεια, ακριβώς εκεί που χρειάζεται, δηλαδή στο σημείο όπου το σήμα γίνεται αναλογικό. Η Katalyst χρησιμοποιείται ήδη στην σειρά Klimax, καθώς επίσης και στα ηχεία Akubarik και Akudorik και η εταιρία αναφέρει ότι έχει γίνει δεκτή με πολύ θετικές κριτικές, ως σημαντική αναβάθμιση.
Οι νέες συσκευές της σειράς Akurate έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές. Σε αυτές περιλαμβάνονται ανεξάρτητα, απομονωμένα τροφοδοτικά, ένα στάδιο ψηφιακής επεξεργασίας/βελτιστοποίησης του σήματος για ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων, κύκλωμα χρονισμού υψηλής ακρίβειας με το δικό του τροφοδοτικό καθώς επίσης και ένα τελικό αναλογικό στάδιο με πολύ χαμηλή παραμόρφωση που εξασφαλίζει καλύτερη μεταφορά του σήματος προς την επόμενη συσκευή, με μικρότερη ευαισθησία στους εξωτερικούς θορύβους.
Η αρχιτεκτονική Katalyst έχει χρησιμοποιηθεί στα network/media players Akurate DS και Akurate DSM, καθώς επίσης και στο ψηφιακό crossover Exaktbox τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα ως νέες συσκευές, ενώ διαθέσιμες είναι και οι σχετικές αναβαθμίσεις των παλαιότερων μοντέλων.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, http://www.allaboutav.gr/, https://www.linn.co.uk/