Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 09/07/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η M2Tech ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του Nash.


Η M2Tech ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του Nash.
2018/06/01, [δ.τ.]

Με μια μικρή καθυστέρηση, η M2Tech ανακοίνωσε πρόσφατα την διαθεσιμότητα, στην διεθνή αγορά, του προενισχυτή phono Nash. Πρόκειται για μια συσκευή κατάλληλη για κεφαλές MM/MC, η οποία διαθέτει, επίσης, εισόδους line και καλές δυνατότητες ρύθμισης.
Ο Nash προσφέρει, συνολικά, τέσσερις εισόδους, MM, MC και δύο στάθμης line. Η είσοδος κινητού πηνίου διαθέτει ρυθμιζόμενο κέρδος από 3 έως 30dB και συνεχώς ρυθμιζόμενη αντίσταση από 10Ω μέχρι 1kΩ. H είσοδος κινητού μαγνήτη είναι, επίσης, ρυθμιζόμενη ως προς την αντίσταση (15kΩ/47kΩ) και ως προς την χωρητικότητα (με τέσσερις διαθέσιμες τιμές και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς τους). Οι είσοδοι line είναι, στην πραγματικότητα, bypass για να μην “χάνεται” η είσοδος του ενισχυτή στην οποία συνδέεται ο Nash (η M2Tech σκέφτηκε, προφανώς τους κατόχους του Young Mk III ο οποίος διαθέτει μόνο μια αναλογική είσοδο).
Η εταιρία υπερασπίζεται την επιλογή της για δύο ξεχωριστές εισόδους phono, αναφέροντας ότι η αρχιτεκτονική αυτή της επιτρέπει να τοποθετήσει τον επιλογέα εισόδου μετά τα ευαίσθητα κυκλώματα προενίσχυσης του σήματος της κεφαλής και ότι έτσι ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα δύο κεφαλές στον προενισχυτή.
Ο Nash διαθέτει οθόνη στην οποία προβάλλονται όλες οι ρυθμίσεις, συνοδεύεται από τηλεκοντρόλ και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με smartphone όπου ο χρήστης μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή ελέγχου του προενισχυτή, η οποία περιλαμβάνει και μια βάση δεδομένων με κεφαλές και τις αντίστοιχες τιμές που θα πρέπει να επιλεχθούν.
Το κύκλωμα του προενισχυτή βασίζεται σε τελεστικούς ενισχυτές υλοποιημένους με διακριτά εξαρτήματα και τοπολογία η οποία είναι, με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, βελτιστοποιημένη με κριτήριο το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Έξι συνολικά τέτοια κυκλώματα χρησιμοποιούνται (με μικρές διαφοροποιήσεις στα στάδια MM και MC). Σε κρίσιμα σημεία, η εταιρία έχει βασιστεί σε πολλαπλά παράλληλα FET, για την μείωση του θορύβου. Η αποέμφαση RIAA εφαρμόζεται μέσω παθητικού κυκλώματος και έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην τροφοδοσία (με επεμβάσεις ακόμη και στο τροφοδοτικό της οθόνης OLED).

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 6945-468.789, 210-383.9399, http://audiosoulstore.com/, https://www.m2tech.biz/