Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/12/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Rock 'n' Roll από τους Black Strat Band και την mamalos cables.


Rock 'n' Roll από τους Black Strat Band και την mamalos cables.
2018/11/26, [δ.τ.]

Η mamalos cables ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ των Black Strat Band με τίτλο Absence. Ολόκληρος ο δίσκος έχει μια old style moody ατμόσφαιρα τόσο στα κομμάτια, όσο και στην εγγραφή. Η παραγωγή και η ηχογράφηση έγινε στο Tube Studio στην Κέρκυρα με αποκλειστική χρήση καλωδίων της mamalos.
Οι Black Strat Band ιδρύθηκαν το 1999 στην Κέρκυρα, αρχικά με το όνομα "Τρεις κι ο Κούκος", με επιρροές απ' το παλιό κλασσικό rock (Pink Floyd, ELO, Puressence κλπ). Το συγκρότημα αποτελείται από τους Νίκο Σελλά, Κώστα Σουέρεφ, Αλέξανδρο Σωτηριανό και Βασίλη Κοσκινά. Έχοντας ως πυξίδα τον ελληνικό στίχο, πραγματοποίησαν συναυλίες και συνέθεσαν τραγούδια τα οποία τελικά εκδόθηκαν ως άλμπουμ το 2004. Όλα τα έσοδα του άλμπουμ καθώς και όλων των συναυλιών που ακολούθησαν δόθηκαν στον οργανισμό "το Χαμόγελο του παιδιού". Τα πρώτα χρόνια το συγκρότημα συμμετείχε ως support σε συναυλίες με σημαντικά ονόματα όπως οι Μπλε, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βαγγέλης Γερμανός και άλλοι, ενώ τα καλοκαίρια του 2006 και του 2007 διοργάνωσαν το δικό τους ροκ φεστιβάλ με το όνομα Rock Heat. Η αγάπη τους για τον κλασικό ροκ ήχο και τα μπλουζ τους οδήγησε σε νέα μουσικά μονοπάτια και το 2015 μετονομάστηκαν σε Black Strat Band, όνομα βγαλμένο από το παρατσούκλι της κιθάρας του μεγάλου David Gilmour.
Η mamalos cables είναι μια ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων υψηλού επιπέδου, για χρήση σε συστήματα audio, με τεχνικές που βασίζονται στην νανομηχανική και σε υλικά δικής της σύνθεσης και κατασκευής, περιλαμβανόμενων και των βυσμάτων RCA. Ο κατάλογος με τα προϊόντα της περιλαμβάνει πλήρεις σειρές αναλογικών και ψηφιακών interconnect για single ended και balanced συνδέσεις, καλώδια για σύνδεση της κεφαλής με τον προενισχυτή phono, καλώδια ηχείων καθώς επίσης και καλώδια ισχύος.