Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 14/05/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα network players από την Naim Audio.


Νέα network players από την Naim Audio.
2018/04/12, [εταιρικό website]

Τιμώντας την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει αρκετά χρόνια τώρα, η Naim παρουσίασε μια τριάδα νέων συσκευών οι οποίες είναι προσανατολισμένες στο media streaming και συνδυάζουν κορυφαίας ποιότητας ψηφιακή επεξεργασία με την γνωστή προσέγγιση της εταιρίας στα αναλογικά κυκλώματα. Μεταξύ τους, το πρώτο network player στη σειρά 500, το οποίο αποτελεί και την πρώτη προσθήκη στη σειρά, μετά το CD555, εδώ και δώδεκα χρόνια. Τα νέα μοντέλα είναι το ND555, το NDX 2 και το ND5 XS 2.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχει ανακοινώσει η εταιρία, ο σχεδιασμός των νέων συσκευών έχει γίνει με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και στη δυνατότητα υποστήριξης όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών streaming. Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα, ND555 και NDX 2, διαθέτουν έγχρωμες οθόνες για την προβολή των δεδομένων του κάθε αρχείου, οι οποίες ενεργοποιούνται αυτόματα, όταν πλησιάσει ο χρήστης το χέρι του. Το ND555 βασίζεται σε λύσεις οι οποίες προέρχονται από την κορυφαία σειρά Statement και ενσωματώνει μερικές “νέες ιδέες” στις οποίες περιλαμβάνεται η... φανατική σταθεροποίηση της τροφοδοσίας με 13 διαφορετικά κυκλώματα υλοποιημένα με διακριτά εξαρτήματα καθώς και η τεχνολογία μεταφοράς σήματος LVDS (Low Voltage Differential Signaling) η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε κορυφαίο player της εταιρίας.
Και οι τρεις συσκευές ελέγχονται από την εφαρμογή της Naim, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως οι Spotify/Tidal, σε ελεύθερους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και σε τοπικούς πόρους του οικιακού δικτύου. Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν το τηλεχειριστήριο Zigbee το οποίο λειτουργεί χωρίς να απαιτείται οπτική επαφή με την συσκευή. Η Naim δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία εισόδου στην αγορά.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.naim-audio.com/