Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Origin Live επιστρέφει στην Ελλάδα από την Chameleon Audio.




Η Origin Live επιστρέφει στην Ελλάδα από την Chameleon Audio.
2018/10/03, [δ.τ.]

Η Origin Live είναι μια από της παραδοσιακές Εγγλέζικες εταιρίες κατασκευής πικάπ και βραχιόνων με έτος ίδρυσης το 1987, και έχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις με τιμές που ξεκινούν, για τα πλατό, από τα €1500,- και για τους βραχίονες από τα €400,-. Η Origin Live έγινε επίσης γνωστή και για της αναβαθμίσεις που προσέφερε σε άλλες εταιρίες κατασκευής πικάπ προμηθεύοντας τους κρίσιμα εξαρτήματα, από τροφοδοτικά και μοτέρ έως βραχίονες και ιμάντες.
Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εταιρίας είναι το πλατό Sovereign με ελασματική ανάρτηση και ο κορυφαίος της βραχίονας Enterprise, προϊόντα που κινούνται στην κορυφαία κατηγορία ποιότητας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
Εκτός από το Sovereign, η εταιρία προσφέρει τέσσερα ακόμη πλατό, το εισαγωγικό μοντέλο Aurora, τα Kalypso και Resolution και την ναυαρχίδα της σειράς Voyager. Σε ό,τι αφορά τους βραχίονες η ποικιλία είναι μεγαλύτερη με τρεις διαφορετικές σειρές προϊόντων, την οικονομική Value με τρία μοντέλα (Alliance, Onyx και Silver), την σειρά Premium με τέσσερα μοντέλα (Zephyr, Encounter, Illustrious και Conquero) και την κορυφαία σειρά (High End) η οποία περιλαμβάνει, προς το παρόν, μόνο τον Enterprise.
Όλα τα προιοντα της εταιρίας είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της Chameleon Audio.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, https://www.originlive.com/