Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ακούστε το Rois Status 8.4 με κορυφαίους ενισχυτές και πηγές.


Ακούστε το Rois Status 8.4 με κορυφαίους ενισχυτές και πηγές.
2018/09/24, [δ.τ.]

Η συνεργασία της Rois Acoustics με την Solid Foundation, η οποία ξεκίνησε με την επίδειξη του Minoas, συνεχίζεται με το Status 8.4. Το πλέον επιτυχημένο, από εμπορικής άποψης, μοντέλο της Rois, μπορεί κανείς να το ακούσει με μερικά από τα κορυφαία ηλεκτρονικά της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων οι ενισχυτές της Bryson, της Leben και της Lavardin. Στον ίδιο φιλόξενο χώρο της Solid Foundation μπορεί να ακούσει κανείς συσκευές της Bonnec, της Lindemann, της Mactone και της Kondo καθώς επίσης και τα αναλογικά της DPS και τις κεφαλές της ZYX.
Το 8.4 είναι η τέταρτη έκδοση του μεσαίας κατηγορίας Status της Rois, μια σχεδίαση δύο δρόμων, τριών μεγαφώνων, με εξωτερικά τοποθετημένο τουίτερ μεταλλικού θόλου και δύο μιντ/γούφερ 170 χιλιοστών από πολυπροπυλένιο. Όπως και η προηγούμενη έκδοσή του, το Status 8.4 είναι μια χρονικώς ευθυγραμμισμένη σχεδίαση με μινιμαλιστικό, αλλά υψηλής ποιότητας, φίλτρο διαχωρισμού (χρησιμοποιούνται εξαρτήματα της Mundorf, πηνία από φύλλο χαλκού υψηλής καθαρότητας για τον κλάδο των μεσαίων/χαμηλών συχνοτήτων και πυκνωτές αλουμινίου/λαδιού για τον κλάδο των υψηλών, καθώς και προσεγμένη, CC-OFC εσωτερική καλωδίωση. Δοκιμή για το συγκεκριμένο ηχείο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Rois Acoustics και με την Solid Foundation.

info: Rois Acoustics, τηλ.: 210-481.0052, Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.roisacoustics.gr/, http://www.solidfoundation.gr/