Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Κορυφαία soundbars, προϊόντα συνεργασίας Harman/Kardon και Samsung.




Κορυφαία soundbars, προϊόντα συνεργασίας Harman/Kardon και Samsung.
2018/08/14, [δ.τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα soundbar, το HW-N950 και το HW-N850, τα οποία κατασκεύασε σε συνεργασία με την Harman/Kardon. Από τις δύο εταιρίες, η Samsung ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη, ενώ η HK την πιστοποίηση τους σε θέματα ηχητικής ποιότητας, έναν χώρο στον οποίο η Harman έχει γράψει την δική της ιστορία.
Οι δύο μπάρες είναι το πρώτο προϊόν της συνεργασίας Samsung/Harman, από την στιγμή εξαγοράς της δεύτερης από την πρώτη, το 2017, όπου η ηχητική ποιότητα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Οι δύο εταιρίες έχουν ήδη συνεργαστεί σε προϊόντα mobile (συνδυασμό ακουστικών AKG και κινητών Samsung) καθώς και στον επαγγελματικό χώρο, με τα “κινηματογραφικά” ηχεία της JBL.
Και οι δύο μπάρες υποστηρίζουν Dolby Atmos και DTS:X, με το μεγαλύτερο μοντέλο, 950, να συνοδεύεται από ασύρματα περιφερειακά ηχεία και υπογούφερ και να υποστηρίζει αναπαραγωγή 7.1.4 καναλιών, τον μεγαλύτερο αριθμό καναλιών που έχει υποστηρίξει μπάρα μέχρι σήμερα. Το μικρότερο μοντέλο υποστηρίζει 5.1.2 κανάλια και διαθέτει, επίσης, υπογούφερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η Harman/Kardon αξιολόγησε τα νέα προϊόντα τόσο εργαστηριακά, με την βοήθεια του ανηχοϊκού θαλάμου που διαθέτει αλλά και με μετρήσεις σε προσομοιώσεις καθημερινών, οικιακών χώρων, όσο και υποκειμενικά με την βοήθεια ελεγχόμενων ακουστικών δοκιμών.

info: Samsung Ελλάς, τηλ.: 80111-726.7864, http://www.samsung.com/gr