Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Simply Analog: Μια ελληνική εταιρία στον χώρο των αναλογικών αξεσουάρ!


Simply Analog: Μια ελληνική εταιρία στον χώρο των αναλογικών αξεσουάρ!
2018/09/23, [δ.τ.]

Με εξαγωγική δραστηριότητα σε 21 χώρες και σημαντική κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ελλάδα, η Simply Analog εξειδικεύεται στα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα σε όσους διαθέτουν συλλογή δίσκων βινυλίου και αναλογικές πηγές. Αν δεν την ξέρετε ήδη, είναι καιρός να την μάθετε γιατί είναι βέβαιο ότι έχει κάτι που το χρειάζεστε.
Η Simply Analog κατασκευάζει προϊόντα προστασίας δίσκων βινυλίου, υγρά καθαρισμού δίσκων και βελόνας χωρίς αλκοόλ, βουρτσάκια καθαρισμού (δίσκων και βελόνας) καθαριστικά υφάσματα από μικροΐνες, ενώ διαθέτει μια πλήρη σειρά από αντιστατικά εσώφυλλα και εξώφυλλα δίσκων, καθώς επίσης και ματ για πλατό.
Σε ό,τι αφορά τα υγρά καθαρισμού, η εταιρία, εκτός από το καθαριστικό για τους δίσκους και τις βελόνες προσφέρει επίσης υγρά καθαρισμού για οπτικούς δίσκους (CD, DVD και Blu-Ray) καθώς επίσης και υγρό καθαρισμού για οθόνες. Όλα τα υγρά συνοδεύονται από ύφασμα καθαρισμού με μικροΐνες (το καθαριστικό βελόνας από βουρτσάκι).
Για όσους έχουν μεγάλες συλλογές δίσκων (όπου αναπόφευκτα υπάρχει φθορά στα εξώφυλλα), η Simply Analog διαθέτει εξωτερικά διαφανή προστατευτικά, είτε από PVC (με μεγάλο πάχος) είτε από πολυαιθυλένιο (με πολύ μικρό πάχος). Και οι δύο κατηγορίες διατίθενται για δίσκους 12, 10 και 7 ιντσών, ενώ η “βαριά” έκδοση από PVC περιλαμβάνει και ένα ειδικό προστατευτικό για άλμπουμ. Υπάρχει επίσης μια σειρά από θήκες κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο (διαφανείς) και, για τους πολύ απαιτητικούς, ένας φάκελος ο οποίος σφραγίζει αυτόματα (ώστε να αποκλείει εντελώς την είσοδο σκόνης.
Στα αξεσουάρ για τα πλατό, περιλαμβάνοντα δύο βούρτσες καθαρισμού (μια από τρίχες αίγας και μια με βελούδινο πέλος), δύο ματ από φελλό διαφορετικής πυκνότητας (το ένα με μείγμα φελλού/ελαστικού υλικού), καθώς και μια συμπυκνωμένη εκδοχή του καθαριστικού υγρού της εταιρίας (το οποίο έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα) ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται (υπό μορφή διαλύματος) σε πλυντήρια δίσκων.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρον έχουν και τα δύο κιτ που προσφέρει η Simply Analog. Το πρώτο (Vinyl Record Cleaning Boxset) είναι μια συλλογή με όλα τα απαραίτητα για τον καθαρισμό των δίσκων (βούρτσα, πανάκι, υγρό καθαρισμού και υγρό καθαρισμού βελόνας), ενώ το δεύτερο (Stylus Setup and Cleaning Kit) περιλαμβάνει εκτός από τα βασικά καθαριστικά (υγρό και βουρτσάκι καθαρισμού βελόνας και ύφασμα με μικροΐνες) μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία για την τοποθέτηση, τον έλεγχο και την ρύθμιση της κεφαλής. Εδώ περιλαμβάνεται κλίμακα ρύθμισης του VTA και του αζιμουθίου, αλφάδι, σετ κατσαβιδιών και κλειδιών allen, λαβίδα για τον χειρισμό των καλωδίων που συνδέονται στην κεφαλή και μεγεθυντικό φακό με ενσωματωμένο φωτιστικό σώμα. Και τα δύο κιτ προσφέρονται σε καλαίσθητες συσκευασίες.
Τα προϊόντα της Simply Analog μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ikaros Music καθώς επίσης και στα καταστήματα Public.

info: Simply Analog, τηλ.: 210-685.7031, http://www.simplyanalog.eu/, http://www.ikarosmusic.gr/