Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


WH-1000XM3: Νέα γενιά ακουστικών με ANC από την Sony.


WH-1000XM3: Νέα γενιά ακουστικών με ANC από την Sony.
2018/08/30, [δ.τ.]

Η Sony παρουσίασε πριν από λίγο καιρό την τρίτη εκδοχή του WH-1000X, την πλέον πρόσφατη έκδοση του επιτυχημένου ακουστικού 1000X. Πρόκειται για μια σχεδίαση που περιβάλλει πλήρως το πτερύγιο του αυτιού, προσφέρει όλες τις δυνατότητες της έκδοσης M2 αλλά ενσωματώνει ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα καταστολής των εξωτερικών θορύβων.
Το M3 βασίζεται στον νέο εξειδικευμένο επεξεργαστή καταστολής θορύβου, ο οποίος είναι γνωστός ως QN1 και προσφέρει τέσσερις φορές υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Το M3 καταστέλλει ευρύτερη γκάμα θορύβων της καθημερινότητας, περιλαμβάνοντας θορύβους από την κυκλοφορία καθώς και την ανθρώπινη φωνή. Για τον δειγματισμό των θορύβων χρησιμοποιούνται δύο μικρόφωνα.
Τα ακουστικά χρησιμοποιούν μονάδες 40 χιλιοστών με διάφραγμα από LCP (Liquid Crystal Polymer), προσφέρουν απόκριση που φθάνει τα 40kHz και βασίζονται στον επεξεργαστή QN1 και για την επεξεργασία του σήματος, στα 32-bit, αλλά και για τον έλεγχο ολόκληρης της αλυσίδας, από τον DAC μέχρι τον ενσωματωμένο ενισχυτή.
Στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα 1000XM3 περιλαμβάνεται ο αλγόριθμος Adaptive Sound Control (ο οποίος προσαρμόζει αυτόματα τις λειτουργίες των ακουστικών ανάλογα με τις συνθήκες), ο Sense Engine 2, για “έξυπνη” λειτουργία και ο ρυθμός λειτουργίας Quick Attention Mode, ο οποίος επιτρέπει την άμεση επανασύνδεση του χρήστη με το περιβάλλον (με την απενεργοποίηση του ANC) χωρίς αυτός να χρειαστεί να βγάλει τα ακουστικά.
Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, τα 1000XM3 είναι ελαφρύτερα και με λεπτότερο προφίλ ενώ οι βαθύτερες κάψες και η στέκα με την παχύτερη επένδυση προσφέρουν στην άνεση. Η τροφοδοσία γίνεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία επαρκεί για τριάντα ώρες λειτουργίας (με το Bluetooth και το ANC ενεργοποιημένα), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, οπότε δέκα λεπτά επαρκούν για αυτονομία 5 ωρών. Τα ακουστικά συνοδεύονται από υφασμάτινη θήκη.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/