Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/07/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


A7: Νέο ηχείο από την Spendor.


A7: Νέο ηχείο από την Spendor.
2018/06/18, [δ.τ.]

Εκμεταλλευόμενη την επιτυχία των μοντέλων D7 και A6R και βασισμένη στις τεχνολογίες και τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει εκεί, η Spendor πρόσφατα ανακοίνωσε την νέα σειρά A-Line, και το ηχείο A-7, μια σχεδίαση δύο δρόμων, δαπέδου, που μπορεί να θεωρηθεί ως μεγάλος αδελφός του A6R. Το A-7 χρησιμοποιεί μια καμπίνα με μικρό πλάτος και πολύ καθαρές γραμμές, κατάλληλη να φιλοξενηθεί σε κάθε χώρο και η εταιρία αναφέρει ότι η σχεδίαση του bass reflex (4ης γενιάς, γραμμικής ροής, όπως την ονομάζει η Spendor) επιτρέπει την τοποθέτησή του ακόμη και σε μικρά δωμάτια ή κοντά σε τοίχους.
Το A-7 βασίζεται σε μια μονάδα χαμηλών/μεσαίων 180 χιλιοστών με κώνο από πολυμερές υλικό (EP77) και σε ένα τουίτερ με θόλο 22 χιλιοστών το οποίο προσφέρει, με βάση τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου, χαμηλές παραμορφώσεις, εκτεταμένη απόκριση συχνότητας και καλή συμπεριφορά σε θέματα κατευθυντικότητας. Τα δύο μεγάφωνα οδηγούνται από ένα φίλτρο με με καλής ποιότητας υλικά. Η εσωτερική καλωδίωση έχει γίνει από επαργυρωμένους/χάλκινους αγωγούς υψηλής καθαρότητας.
Αρκετό ενδιαφέρον έχει η κατασκευή της καμπίνας η οποία περιλαμβάνει στοιχεία απόσβεσης των κραδασμών, κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό και τοποθετημένα στρατηγικά σε συγκεκριμένα σημεία. Η βάση του ηχείου, επίσης, συνδράμει στην ελαχιστοποίηση των κραδασμών. Το ηχείο θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα (Black Ash, Dark Walnut, Natural Oak και ματ λευκό), όλα με μαύρη βάση.

info: Kosmas Hi-Fi, τηλ.: 210-382.8281, http://www.kosmashifi.gr/, http://spendoraudio.com/